Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
byłam dzis dwa razy na spacerku poodychałyśmy troche świeżym powietrzem i od razu lepiej! a jak tam u Ciebie izusia jeszcze 2w1? pozdrawiam Was
x teg
ależ mi czasem wstyd za mojego smyka,tłumacze sobie że z tego wyrośnie i sfodowane to tym że nie foświęcam już tyle czasu na sfacerkki co dotychczas a on nafrawde tego fotrzebuje,musi gdzieś rozładować nadmiar energii a ma jej sforo.Jeszcze troszkę i wszystko się unormuje.
Wszyscy śpią, a ja mam w końcu czas dla siebie na mały relaks przed kolejnym "chorym" dniem haha. Zastanawiam się też czy kiedykolwiek, któres z Was spotkały się w rzeczywistosci? A może niektóre z Was już się znały wcześniej? Jestem bardzo ciekawa!!!
Trzymam teraz kciuki za izusie żeby się szybciej "rozdwoiła" ;-) czekam też na jakiś znak od asi0901 z tym numerkiem telefonu i cieszę się,że dziewczyny zaczynaja sie znowu odzywac:-):-):-)pozdrawiam i życzę Wam w zależnosci od pory , w której będziecie to czytały spokojnej nocki lub pogodnego dnia pa