Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam pytanie do aski0901; czy w tym women center jak się idzie zapisywac to trzeba rozmawiac po polsku czy po angielsku? postaram się zajść tam niedługo i może uda mi się zapisac
a może któras z Was słyszała coś na temat żłobków? co i jak? Bo przyznam, że wiele czytałam ale tyle było różnych zdan,że otępiałam
. Nie znam aż tak angielskiego żeby iśc i się spytac osobiście dlatego pytam Was
pozdrawiam:-)
, zrobiłam myk z samozatrudnieniem mam nadzieje że zdąże z wszystkim,ja to zawsze zostawiam wszystko na ostatni moment fotem biegam jak oszalała,jestem totalnie niezorganizowana
ufff

ja byłam dzisiaj w women center ale było jakies zamieszanie i nic sie nie dowiedziałam zresztą niewiem czy bym się dogadała ,wziełam za to ulotki i wyczytałam, że angielski dla polek odbywa się tylko dwa dni w tygodniu w poniedziałek i piątek po dwie godziny
niekoniecznie mi to pasuje,bo zamierzam isc narazie do jakiejkolwiek pracy więc niewiem jak to będzie z tą nauką i z tym żłobiem zreszta jakbym poszłą do pracy to na 6 rano więc niewiem jak to wszystko zorganizowac głowa boli mnie już od myślenia
niewiem co robic!!! pozdrawiam dziewczynki papa:-)
:-)
:-)
staram sie teraz czasami pouczyc sie sama w domu tym bardziej, że wiem z czym mam problem i na czym powinnam najbardziej sie skupic
choc ostatnio jakos malo czasu poswiecam na nauke bo ciagle cos sie dzieje