reklama

Mamy z Doncaster

goldenka25 ja rowniez trzymam kciuki by szybko poszło, o ból tu raczej nie musisz sie martwić, słyszałam ze daja rozne rzeczy jak np gaz ;-)
Dżoana07 miałas napisac w jakiej czesci bedziesz mieszkać na whaetley? przypuszczam ze niedaleko mnie ;-) zdjecia dzis wkleiłam, jakies natchnienie miałam :-D

nefretete101 a gdzie wy sie przeprowadzacie? bo mi umkneło chyba gdzies..:sorry2::zawstydzona/y: jak niedaleko przyjade pomóc ;-)
milego wieczorku, ja zrobilam sobie drina na rozgrzanie, bo ziiimnoooo mi :-p

reklama
goldenka25 nio jak juz sie wpakowałaś to nie masz wyjscia i bol dzielnie zniesiesz:tak:;-) a poza Tym jak dostaniesz maleństwo do rąk to o wszystkim zapomnisz:-) go baby go:-D
Dżoana07 eee tam szybko przywykniesz... do dobrego człowiek sie zawsze szybko przyzwyczaja. a co do housing benefitu to mozesz sobie sprawdzic na stronie councilu czy bedzie wam przyslugiwal. powinnas tam poszukac kalkulatora.
Marta0811 przeprowadzamy sie do Huddersfield :-) to jest jakies 70km od doncaster;-) dziekuje za pomoc ale to chyba za daleko... i watpie zeby chcialo Ci sie taki kawał dygać:-D ale oczywiscie jesli chcesz to ja bardzo chetnie przyjme Twą pomoc:-):-):-)

czesc wam. dlugo sie nie odzywalam, wrocilam ja do irlandii i w koncu dostalismy te taxy ogolnie razem wyszlo 140 f to jeszcze nie tak zle. oprocz tego nie mamy jeszcze child benefit dzwonilam do reveniu i powiedzieli ze mama jeszcze czas 4 tyg na decyzje, :-) mam nadzieje ze przyznaja. a dla mojego synka kly jeszcze wychodza juz chba 3 miesiac ma dziasla spuchniete a marudny jest strasznie

hej dziewczyny
zimno pada i wieje buuuu :wściekła/y:, my zaraz do kosciołka, zakonczenie bialego tygodnia mamy dzis
nefretete101 no troszke daleko, szkoda bo z chceia bym pomogla ;-) a czemu az tak daleko sie przenosicie,jesli moge spytac?
goldenka25 jesteś? jak sie czujesz? zaczelo sie czy falszywy alarm
pozdrawiam i milego dzionka :-)

hej dziewczyny no faktycznie pogoda do du..:-p

Marta coś mi chyba z wrażenia się poprzestawiało, bo konkretnie bedziemy mieszkali na wheatley hills gdzies niedaleko klubu golfowego jak się jedzie na armtroph- niewiem czy to tak sie pisze:-pnie umiem dokładnie łumaczyć nawet ulicy nie pamiętam,a mąż w pracy więc nie zapytam :-)

nefretete jak próbowałam wyliczyc hausing to wyszło mi,że dostalibysmy z 500Ł ale cos chyba nie tak , bo z tego co wiem to raczej niemożliwe jest dostac taka kasę:eek:pożyjeny zobaczymy:-)a kiedy się wyprowadzacie pod koniec czerwca?

a Aska jest teraz w Polsce? bo miała jakoś chyba jechac?
goldenka chyba jednak rodzi lub urodziła,
fajnie samulko,że zaczęło się wan układac w Irlandii:-)a co do zębów to rozumiem sama mam ochotę wyjśc z siebie jak widzę co wyprawia moja córka, bo akurat ida jej zęby-jest taka nieznośna,że momentami brak mi juz sił na nią:wściekła/y:
kurcze piszę dzis bez składu i ładu -wybaczcie ale to chyba przez tę pogode;-)

Dżoana07 no to niedaleko mnie, ja mieszkam troszke w strone lidla;-)pole golfowe jest moze z 300 metrow odemnie :tak: wiec na kawke bedziemy miały blisko do siebie :happy:
Ja juz o hause benefit wypełniłam wniosek i w poniedzialek jedziemy zawiezc, mi wg tego kalkulatoru tez sporo wyszlo ale zobaczymy ;-)
leje :angry: kurde z ta pogodą..:crazy:

samulka1 irlandia nie daleko zawsze mozesz przyleciec na kawke:-):-D:-)
Marta0811 przenosimy sie zeby dominik mial blizej do pracy. teraz dojezdza 30 mil w jedna strone:baffled:
Dżoana07 jest tomozliwe ze tyle ci wyszło:tak:;-) znajomi dostali 93% zwrotu kosztu wynajmu:tak:

Jeszcze jestem dziewczyny :-)

niestety fałszywy alarm :baffled: znowu nic cisza totalna tylko mała mi niezłe kopy po wątrobie daje :szok:

tak czytam o tym house beneficie Marta ja według kalkulatora miałam dostac 125 funtów tygodniowo a przyznali mi 65 wiec w kalkulatory to ja już wierzyc przestałam :tak: najlepiej czekac na decyzje. Czekałam równe 10 tygodni :-) więc tylko 5 tyg dłużej niż mówią :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry