reklama

Mamy z Doncaster

goldenka25 a juz myslałam ze to dziś, ;-) to czekanie jest najgorsze, pewnie bys chciala juz miec maluszka przy sobie, trzymaj sie cieplutko i dawaj znac co i jak :tak:
nefretete101 no to jestes w takiej sytuacji jak my bylismy, dlatego tez przenieslismy sie do Doncaster bo moj Grzes dojezdzał spory kawałek do pracy. teraz ma 10 min do pracy, i jest wiecej w domku, szybko wraca, i wogole same plusy :tak:
miłego wieczorku

reklama
Witam z rana:-)
moj syn dzis wstał o 5.00:szok::wściekła/y: jestem nieprzytomna jak mało kiedy... mam nadzieje ze niedlugo padnie:sorry:
a tak poza tym to zapowiada nam sie ładny dzien:-) moze jakis spacerek?

goldenka25 kalkulator daje tylko przyblizona kwote... o wiele wiecej informacji wypisujesz w aplikacji ktore pewnie tez maja znaczenie;-)
ja tez mialam sporo falszywych alarmow... ale jak juz przyjdzie czas to bedziesz 100% pewna że to juz:-)

Marta0811 niby 30 mil to nie duzo ale jak sa korki na autostradzie to czasami wracał ponad 2 godziny... niedawno jak jechal do pracy to był spory wypadek na trasie (bus, tir i jakiś dzwig) wyjechal z domu o 7 rano... dzwonil o 9.00 ze ma jeszcze tylko 5mil do firmy, a na miejsce dotarł o 11.20:szok::-D

Hej dziewczyny
Ja dzis od rana zalatana, to w ravenue-tax, w cunsilu o benefity złożyłam, zaraz lece do przedszkola pierszy raz na spotkanie zobaczyc co i jak:-) Dobrze ze pogoda dopisuje to mozna pozalatwiac wszystko.
pozdrowionka ;-)

hej :-)

ja tak na chwilke tylko - dalej cisza oprócz lekkiego bólu krzyża i bodbrzusza jak na okres:eek: wierzyc mi sie nie chce że dalej nic, byłam na długim spacerze dzisiaj, chodze po schodach sprzątam jak głupia :szok::szok::szok: mała sie wierci ale nic więcej

miłego wieczorku życzę :-)

Dzien dobry
Gdzie te słoneczko,ech brak słów mi juz z ta pogodą :-( Ide zaraz jakas kawke wypic bo spie na siedząco, mały w nocy cos źle spał i czesto sie budził :eek:

goldenka25 u mnie sie tak zaczynały skurcze, bólem pleców i podbrzusza, brzuch mi twardniał cały, wiec moze powoli sie cos rusza? do kiedy Ci kazali czekać? Cos Twojej niuni za dobrze u Ciebie :-D
aneta76 co u Ciebie? jak chłopaki ?

miłego dzionka mimo pogody ;-)

Witajcie dziewczyny
hej Marta..u nas chłopaki przechodzą jakis tragiczny okres buntu, wszystko na nie i krzyk, ja juz wysiadam nerwowo,nie pomagają rozmowy ani prosby.Pochowałam wszystkie płyty z grami komp,które wg mnie były nieodpowiednie,pogodowalam durne programy w telewizji a dziś czeka ich ze mną rozmowa o nowych zasadach.Zwariuję z nimi jak czegoś nie zrobię.

Marta dzisiaj mam takie lekkie skurcze od rana :-) troszke boli ale nie ma zle, za to bóle pachwin :szok::szok::szok: co to za ból jakby mi ktoś wiertarką wiercił:eek: ja piernicze aż mnie skręca :-):-):-)a tak wogóle dzisiaj mam termin porodu według ostatniej miesiączki więc ten ich termin z usg był nieprawidłowy hihih. Kazali czekac do piątku rano - jak nic nie ruszy to zadzwonic do nich między 6:30 a 7:00 i powiedzą o której przyjechac na wywołanie :happy: ale mam nadzieje ze może to dzisiaj w nocy coś sie ruszy.

Dzisiaj już nie wytrzymałam i zadzwoniłam w sprawie tych 190 funtów bo jeszcze tego nie dostałam. no mało nie wyszłam z siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 2 tyg temu dostałam od nich list że nie mają mojego numeru konta (pomijam fakt, że podawałam nr konta w aplikacji :baffled:) no to ja zaraz w ten sam dzien napisałam i wysłałam im list z nr konta a kasy dalej nie było. Dzisiaj dzwonie i sie dowiaduje, że oni listu nie dostali !!!:szok::szok::szok: tak sie wkurzyłam, ale na szczęście podałam nr konta przez telefon i mają wypłacic jak najszybciej ale to sie okaże bo jak widac coś jest nie tak :no:

hej :-)
goldenko mimo, że ja urodziłam o wiele wcześniej niż powinnam to również miałąm bóle brzucha:tak:także może usg będzie jednak prawidłowe:-)powodzenia i pamiętaj nie będzie tak żle w koncu każda z nas to przeszłą niektóre pare razy i jakoś przeżyłyśmy :-) trzymam kciuki:-)

Dżoana ja miałam termin z usg na 31 maj hehe więc coś im nie wyszło, ja sie boje bólu ale z drugiej strony to już cała w skowronkach :) dam rade - silna baba jestem :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry