reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Doncaster

Miśka SUPER! naprwdę super zrobione i nieżly -taki nostalgiczny podkładzik:-),będziecie mieli fajna pamiatkę naprawdę bardzo mi sie podoba!!!a i synka masz sliczniutkiego:-D
iwona ja rónież miałam się zapisac właśnie tam ale wiele razy słyszałąm o tym WC kiepskie opinie- niewiem jaka jest pradwa ale zrezygnowałąm w każdym bądz razie chodziła tam jakiś czas aska i pozniej nefretete ale jedno jest pewne;jest darmowe i raz w tygodniu:baffled:i chyba nawet można przyjsc z dziecmi. Jak byłam sie kiedys dowiadywac to akurat wszystkie miejsca były zajęte więc dałąm sobie spokój:baffled:

reklama
jest za darmo ale no wlasnie mialam takie ale ze moja corka plakala tam okropnie w przedszkolu a w zeszlym tyg poznalam na placu zabaw takiego goscia co przyszedl z corka i pytal o mojej niuni przedszkole jak tam jest itp czy chetnie zostaje powiedzialam mu ze jest super a on mowi wiesz bo chcialem moja corke zapisac zona chodzila do women centre kiedys na ang ale corka zawsze wychodzila z placzem i ktoregos razu powiedzila ze pani wlosy ciagnie a wiec wydaje mi sie ze kiepska jest tam opieka dzieci

heja wszystkim:happy2:
no to opinie chodza ostre,własciwie co jest dobre za darmo?????? nic.Jak płacisz kase to wszedzie glaszcza i nadskakuja och taki swiat.dzieki dziewczyny za info.odpuszcze chyba sobie jak bede troche bogatrza to pojde na jakis platny:-D
nie dawno wrocilam z dziecmi z placu zabaw,znalazlam jakis na Bentley dzieci troche sie pobujaly,zawsze to dla nich frajda,szkoda ze nie moge natrafic nigdy na jakas polska mame,mialabym i ja rozrywke hehe:tak::tak::tak:
pozdrawiam was;-)

Czesc dziewczyny
mam chwilke to wpadłam poczytać:-)
iwonka, jesli bierzecie Taxy, mozesz za darmo isc do collegu tu w Donku i tam za darmo jest angielski i tez czytalam ze jest opieka dla dzieci, my właśnie sie chcemy zapisac z moim, tylko jakos sie wybrac nie możemy.. :baffled:
misskaale super fotki, tylko pozazdroscic wakacji i odpoczynku :tak:
a u nas kiepsko z pogoda ostatnio, chyba po lecie juz w anglii..:-( dziewczyny kurujcie sie i nie dawajcie choróbskom, teraz jeszcze ta grypa tak straszą..:szok:
lece jakas kolacyjke zrobic. pozdrawiam

To ja jeszcze raz:happy2:
Martus podnioslas mnie na duchu, jesli tak jest to suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jeszcze poczytamy z mezusiem te stronke, co i jak i trzeba sie zapisac.dziekuje za infor.Pozdrawiam was milego weekendu zycze:happy2::happy2::happy2:

jesli pobieracie working tax credit to jest za darmo a o tym ze malucha mozna zostawic to nie wiedzialam wlasnie mam z tym problem a tak bym sama sie zapisala

:-)czesc widzę, że wątek o nauce angielskiego znowu wrócił:tak:fajnie by było żeby z tym colegem to była prawda, bo ja rownież jestem chętna do nauki;-)pozdrawiam

hej dziewczyny:happy2:
pogoda nawet, nawet sloneczko nam sie pokazuje :-)
w tym tygodniu planuje z mezem wyskoczyc do tego colegu zobaczymy jak to wyglada,jak bede cos wiedziala to napisze wam :tak: no fajnie by bylo zeby sie tam zalapac na angielski,bo ciezko samej zmobilizowac sie do nauki,a jeszcze jak sa maluchy to juz calkiem klapa hehe:sorry2:
milego dnia zycze:-):-):-):-)

czesc dziewczyny:-) ja już prawie spakowałam wszystkie graty, bo jutro juz się wyprowadzamy:tak:jakoś nie mogę sie przyzwyczaic do tej mysli i nawet troszkę jest mi smutno:-(ale już niedługo jedziemy do Polski wiec może zapomne o tym na jakiś czas w każdym bądz razie muszę uporac sie ze wszystkim zanim wyjedziemy, bo nie lubie takiego bałaganu:tak: pozdrawiam pa

reklama
hejka
Dżoana07 odezwij sie jak sie ułożysz i bedziesz miała net,a jesli chcesz pomoge przy rozpakowywaniu, w koncu niedaleko bede miala nie.. ;-)
iwonka wiesz cos o tym collegu? wybraliscie sie, bo my jeszcze nie..:baffled:
pogoda nawet nawet, my tez niedlugo do Pl, a tam jedziemy z mamusia moja nad morze na tydzień:-D troszke odpoczniemy:tak:
pozdrawiam

Do góry