reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Doncaster

Hejka dziewczyny:happy2:
pogoda jest do bani ,a juz myslalam ze bedzie cieplutko i fajne a tu klapa:baffled::baffled::baffled:
Martus jeszcze nie bylam ale na bank bede,bo mi na tym zalezy mezus mowi ze w tym tygodniu nie da rady ale ja juz przypilnuje tego zeby tam jak najszybciej sie dostac,napisze wam co i jak.na pewno:happy2:
Dżoana bedzie dobrze ,zawsze tak jest ze sie nie wie czy to nowe bedzie dobre,ale sie przyzwyczisz tym bardziej ze Martusie bedziesz miala kolo siebie juz ci zazdroszcze :happy2:powodzenia:tak::tak::tak:
pozdrawiam milej nocki:-)

reklama
hej laseczki:-)
juz prawie sie umeblowalam ze wszyskim, a do tego dzis zaczelam prace;-) jestem padnieta jak nie wiem co:szok:
Alex jak to Alex... coraz bardziej rozrabia... jest caly poobijany bo nie moge za nim nadazyc:sorry2:
jutro rozwine temat, a dzis tylko witam sie z wami po dlugiej nieobecnosci
pozdrowionka z huddersfield:-)

czesc dziewczyny:-) ja już po przeprowadzce, w sumie już wszystko poukładałam tzn tak na początek żeby wiedzieć przynajmniej co gdzie leży:tak: teraz chwila odpoczynku i ponowne pakowanie tym razem do wyjazdu:-) niewiem jak wy ale strasznie przyzwyczajam się do starych miejsc dlatego strasznie ciężko znoszę te przeprowadzkę-mam nadzieję, że jakoś się uporam z moimi słąbościami i niedługo dojdę do siebie:zawstydzona/y: pozdrawiam pa

witam dziewczyny co u was slychac u mnie ok , corka dzis zakonczyla przedszkole i do 14 wrzesnia ma wolne, obdarowala calusami wszystkie panie i wreczyla kwiatki az mi sie lezka w oku zakrecila i im tez. nefretete witaj po dlugiej przerwie jak sie miszka w innym miescie??? gdzie pracujesz i co zrobilas z maluszkiem w tym czasie macie nianie czy sie z mezem zamieniacie ??? dzoana szybko sie przyzwyczaisz do nowego domu dla mnie to tez bylo na poczatku trudne czulam sie jakbym byla w innym miescie na poczatku

hejka
przeprowadzki są fajne ale jak sie zmienia na lepsze, ja tak miałam wiec sie cieszyłam :-D My zakonczenie roku mamy jutro w szkole, juz czekoladki dla Pan zakupione;-) Mnie ostatnio strasznie połamało, od jakiegos czasu boli mnie kark,przewaznie w nocy budzi mnie ból i nad ranem az sztywnieje mi szyja i miesnie, nie mam pojecia co to jest, na tabletach jade i czakam na wyjazd do Pl by sie zbadac..:-(

nefretete101 fajnie ze juz poukładało ci sie, i właśnie pisz jaka to praca i jak sobie radzicie?
Dżoana07 przyzwyczaisz sie napewno,tu fajna dzielnica a teraz jeszce urlopik wypoczniesz, bedzie dobrze:blink:
pozdrawiam

hej dziewczyny:-( skręciłam kostke:wściekła/y:poslizgnęłam się i już, a wakacje za pasem jestem zła jak osa:angry:na dodatek pogoda mnie dobija i trzeba skonczyc się spakowac , a weż i weż jak trzeba biegac po schodach:zawstydzona/y: mam tylko nadzieję, że przejdzie mi trochę tem ból-pozdrawiam pa:tak:

hej:happy:
ale pusto widac ze wakacje sie zaczely ,choc pogoda nie dopisuje poczatek wakacji a tu leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mozna sie wkurzyc!!!
Dżoanko wspolczuje ci ale pech!!!musisz jednak byc dzielna moze mąz ci pomoze w pakowaniu,zycze szybkiego powrotu do zdrowia i milego udanego wypoczynku:tak::tak:
pozdrawiam wszyskich ktorych nie ma hehe (wakacje lato)!!!

Witajcie
my od wczoraj w Polsce,podróż była bardzo męcząca bo i kawałek drogi jest ale warto było dzieciaki szczęśliwe,chociaż tu taki upał że zwariować mozna, żywcem nie ma czym oddychać.TE dwa tygodnie szybko zlecą i zostaną wspomnienia więc trzeba na nie zapzracować ,zacznę od dzisiejszego festymu gdzie uczczę nieubłagalny czas i 33 urodziny:rofl2:

witam:happy:
Anetko dobrze ze szczesliwie dojechaliscie i cieszycie sie z pobytu z rodzina.Jesli sa twoje urodzinki to wszystkiego naj naj naj lepszego ci zycze i nie martw sie ze to 33 bo ja i tak od ciebie jestem starsza o rok,ale wazne na ile sie czujemy lat a nie mamy:tak::tak::tak:
Tu pogoda nie rozpieszcza jest zimno i pada deszcz wiec ciesz sie sloneczkiem:-)pozdrawiam i zycze przemilego i przeudanego pobytu w polsce :-):-):-)

reklama
czesc dziewczyny ale mamy dzis beznadziejna pogode a mielismy plany z mezem zeby gdzies pojechac z corka :( ja tez jade za 3 tyg samochodem do Pl tak nie lubie tej podrozy juz 2 razy tak bylismy najgorsze to ze mamy daleko do domu od niemieckiej granicy a te nasze polskie drogi to masakra zajmuje nam caly dzien dojazd do domu od granicy

Do góry