reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Doncaster

reklama
witajcie kochane:-)

Długo mnie nie było ale mała pochłania cały mój czas :tak: U nas Wszystko ok, mała już po szczepieniu - bez płaczu się nie obyło i nosiłam ją na rękach prawie 6 godzin, biedulka :-( ale gorączki nie miała na szczęście. mała waży już 5400 gram więc klocuszek z niej ale ja sie tam ciesze - bo nie ma nic gorszego jak nienajedzone dziecko. Rośnie zdrowo - od 4 dni zaczęła gaworzyc-jak sie rozkręci rano 0 7 to skończy wieczorem :-) i ogląda bajki na Disney Channel hahaha.jak zjada o 20 to wstaje dopiero o 7 rano :-) Ja już w końcu doszłam do siebie po porodzie. już mi ubyło 15 kg :-):-):-) oby tak dalej. Pogoda do kitu raz zimno raz ciepło, zgłupiec można:angry: wysłałam już papiery na Child Benefit ale na szybką odpowiedź nie licze :-D wiadomo jak sie długo czeka. Ciesze sie że u Was wszystko ok- dużo zdrówka dla choróbek:tak: Pozdrawiamy Was serdecznie

a tu kilka fotek mojej królewny:

Załączniki

• 1308 014.jpg
    1308 014.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 52
  • 1308 022.jpg
    1308 022.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 50
  • 1308 035.jpg
    1308 035.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 65
  • 21 051.jpg
    21 051.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 58
  • 1408 010.jpg
    1408 010.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 49
  • 1408 014.jpg
    1408 014.jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 48
hejka dziewczyny:happy::happy::happy:
ale mamy pogode super[przynajmniej dzis hehe].My nadal szukamy chatki na jutro mamy dwie do obejzenia,zobaczymy,a szukamy mniej wiecej gora do 450.na flaty to juz patrzec nie moge,:no::no::no: ciezko z dziecmi bez podworka a tym bardziej ze nie ma tu gdzie spacerowac.
Goldenko sliczny twoj skarb i taki malusi :-):-)swietna z was rodzinka i taka happy:tak::tak::tak:pozdrawiam.
Marta chyba urlopujesz bo dawno sie nie odzywalas hehe.Napisz jak twoje zdrowko i co lekarze w polsce zaradzili na twoje bole?????/??????
pozdrawiam wszystkich monio monio;-);-);-);-);-)

Witajcie dziewczyny
ja mam takiego lenie że nawet czytac mi się nic nie chce ale juz nie długo bo za tydzien wraca reszta z wakacji to i moje sie skończą;-)Ja mam pytanko, czy wiecie może coś na temat jakiegoś wysypiska gdzie mozna wywieśc śmieci nas jest 5 mamy jeden czarny kosz i mimo segreagcji zawsze jestesmy do tyłu, i tak za tydzien wywózka a kosz pełny robotę robia tolka pieluchy.Jeszcze jedno pytanko o jakąkolwiek farme z miesem, przy moich męzczyznach mięsozernych zakupy miesa w sklepie grożą zagładą...
Goldenka mała jest przesliczna ja jak widze takie malutkie dziewczynki to mnie aż skreca z rozkoszy ,pewnie dlatego że mam w domu za duzo testosteronu.Ty goldenka wygladasz ślicznie jak to robisz?

czesc dziewczyny:-) iwonko mam do Ciebie pytanie;w jakim flacie mieszkacie?ilo pokojowym? i czy kazdy flat oddzielnie musi płacic za wywóz śmieci czy to jakos jest rozłożone na mieszkanców?a i przypomnij mi na jakim osiedlu mieszkacie.
aneto niestety niewiem nic o żadnym wysypku ani o rzezniku:-(
pozdrawiam

Hejka
jestem wróciłam:-D i wiecie ze tęskniłam za domkiem w UK, az szok:szok:
Wakacje udane, ale mało wypoczełam bo z dzieciczkami sama, to wiadomo jak to..;-) Ale tu pogoda, jejku tam takie upały a tu szok, no nic trzeba sie na nowo przyzwyczaic;-)
Goldenko super fotki, mala rosnie, slicznie wygladacie:tak:
Anetko, spytam meza bo jest tu wysypisko niedaleko mnie gdzies, takze napisze ci, zamawiaj pogode na wekend na tego grilla;-)
iwonka do 450 to ciezko bedzie z ogródkiem fajnym znalezc.. no ale powodzenia zycze:tak:
Dzoana co ty mi tu o wyprowadzce piszesz:-( a z kim kawusi bede pic;-) tak wogóle kiedy sie w koncu umawiamy? :-)
pozdrowionka i lece pranie skonczyc, ciekawe kiedy wyschnie..:baffled:

hejka kochene kobietki!!!
Dżoanko my mieszkamy na stone arches to jest dokladnie na przeciwko KFC.to sa flaty 2 pokojowe salon polaczony z kuchnia ogrzewanie mamy elektryczne placimy co miesiac 550f.ale z tego co slyszalam to placa tu i po 600 za to samo,i po 470f ale to sa mieszkania na samym dole.cansil tax paci sie 86f.i nie wazne ile smieci wyzucasz mozesz wieczorem nawet stare rupiecia postawic i tez to sprzatna.Fakt ze sa te mieszkania w srodku fajne wszystko nowe pralka zmywarka i lodowka ale i slono kosztuja i nie ma ogrodka:no::no::no::no:no i w miare cieplo bo to flaty,ale drrrrogo.
Anetko ja tyz sie nie orjetuje gdzie to moze byc bo zakupy robimy w lidl.
pozdrawiam wszystkich:happy::happy:

Witaj Marta!
Ja z tymi smieciami to zwariuje robilismy małe remonty i zostało w cholerę kartonów, wiec wystawiłam i kurcze nie wzieli i co ja mam z tym pieroństwem zrobic?Ja jak 4 lata temu mieszkałam na Primrose place we flacie to tez było super ze smieciami wywalało sie ile chciało i nie było problemu i faktycznie dom nowy elegancki tez salon z kuchnią i wszystko byłoby tylko szlak mnie za przeproszeniem trafiał bez skrawka choćby ogórdka.Teraz mieszkamy w starszym domu ,nie tak cudownym i eleganckim ale za to z ogórdkiem, kotem wiewirkami, gołebiami wielkości koguta i nawet ślimakami.To wspaniały komfort móc rano otworzyć drzwi i na bosaka wyjśc na trawę...tego mi brakowało we flacie a płaciliśmy dokładnie tyle samo co teraz.

reklama
hej dzięki za odpowiedz iwona:-) witam Cię Marto:-)
kurcze już sama niewiem co mamy robić, bo jednak jak na jedną rodzinę to sporo kasy nam wychodzi:-(czynsz,tax no i póżniej co 3miesiace rachunki:baffled:na dodatek chce w końcu isć do pracy i jeśli bratowa zgodzi się pilnowac to będzie troche daleko podrzucac małą:-(niewiem jestem narazie w kropce ale myśle poważnie o tym. Pożyjemy zobaczymy;-)pozdrawiam

Do góry