Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas Wszystko ok, mała już po szczepieniu - bez płaczu się nie obyło i nosiłam ją na rękach prawie 6 godzin, biedulka :-( ale gorączki nie miała na szczęście. mała waży już 5400 gram więc klocuszek z niej ale ja sie tam ciesze - bo nie ma nic gorszego jak nienajedzone dziecko. Rośnie zdrowo - od 4 dni zaczęła gaworzyc-jak sie rozkręci rano 0 7 to skończy wieczorem :-) i ogląda bajki na Disney Channel hahaha.jak zjada o 20 to wstaje dopiero o 7 rano :-) Ja już w końcu doszłam do siebie po porodzie. już mi ubyło 15 kg :-):-):-) oby tak dalej. Pogoda do kitu raz zimno raz ciepło, zgłupiec można
wysłałam już papiery na Child Benefit ale na szybką odpowiedź nie licze
wiadomo jak sie długo czeka. Ciesze sie że u Was wszystko ok- dużo zdrówka dla choróbek
Pozdrawiamy Was serdecznie

ciezko z dziecmi bez podworka a tym bardziej ze nie ma tu gdzie spacerowac.

pozdrawiam.
i wiecie ze tęskniłam za domkiem w UK, az szok

no i w miare cieplo bo to flaty,ale drrrrogo.

na dodatek chce w końcu isć do pracy i jeśli bratowa zgodzi się pilnowac to będzie troche daleko podrzucac małą:-(niewiem jestem narazie w kropce ale myśle poważnie o tym. Pożyjemy zobaczymy;-)pozdrawiam