reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Doncaster

iwona być może znasz te strone ale jesli chcesz to wejdz na strone www.doncaster4u.pl i po lewej stronie bedzie zakładka'' mieszkania'' następnie w '' szukaj mieszkania ''wejdz w'' Right move'' póżniej wpisz tylko nazwe miasta i dalej już sobie poradzisz:tak:fajna strona, bo tam są propozycje z wielu agencji naraz. no dobra to tyle co chciałam napisać papapa:-D

reklama
hej!! Dżoanko rowniez dziekuje za info.my grzebalismy po tych stronkach i gdzie nie tylko hehe.Zaklepalismy dzis mieszkanie tylko troche mi smutno bo nie chcialam zmieniac szkoly dla malej i tu usilnie szukalismy ,ale nic ciekawego nie bylo,zaklepalismy na Balby to jest dokladnie Dixon Cresent Balby moze wiecie czy to jest w miare spokojne osiedle i jak tam ze szkola co prawda wypatrzylismy nie daleko jakas gdzies 14min.od domu.Wszyscy strasza ta dzielnica pocieszcie mnie bo sie troche boje chociarz miejsce wyglada na spokojne :-(
spokojnej nocki zycze papa:happy:

Iwona
skoro zmieniliscie małej szkołę to może warto poszukać coś faktycznie lepszego,po co z deszczu pod rynne wpadać.Nigdy nie byłam na Balby ale mam znajomych i o tej dzielnicy parę razy słyszałam,zreszta jedni znajomi szukają domu na bessacarr lub cantley bo mają dość życia na Balby.Ale ja tam nawet nie byłam wiec nie kieruj się moimi słowami.:-)Pozdrówka

Iwonka
no zalezy w ktorej czesci Balby, ja tam na ulicach sie nie znam , ale mi doradzali jak szukałam zebym jak juz brała domek na nowym osiedlu, tam jest w miare spokojnie a reszta to tak nie bardzo niestety.. Tez jestem zdania ze jak juz zmieniacie szkołe nawet to szukac tam gdzie jest spokój, by pozniej znowu nie zmieniac ;-)
pozdrawiam i lece prasowac :crazy:

hej ja niestety równiez nie słyszałam dobrych opini o tym osiedlu:no: ponoć to jedno z gorszych osiedli w doncaster ale moze akurat wy bedziecie mieszkali w miejscu gdzie jest spokój niewiem może nie ma co się spieszyc może jeszcze poszukajcie :tak: pozdrawiam :-)

dziewczynki a gdzie chodzicie do fryzjera? macie namiary na jaks polska fryzjerke moze? musze isc juz, robie u jednej Polki ale chyba bym zmieniła ja.. ;-)

hej:-) Marta ja osobiscie nie chodzę do fryzjera-przynajmniej narazie ale słyszałam tylko o dwóch fryzjerkach w doncaster o Iwone przy Torne road i jakies Agnieszce z Balby do tej drugiej chodzi moja koleżanka co miesiac i chwali ją sobie więc jak chcesz to załatwie Tobie numer do niej chyba , że akurat to jest Twoja fryzjerka hahaha
pozdrawiam papa:-)

Dżoana07 zalatw jak mozesz, ja do innej chodze, a ona jest z zawodu fryzjerką czy robi bo musi.. i co Twoja kolezanka u niej robi? sciecie kolor? mi chodzi o balejaż i cieice. dzieki

hej Marta ta fryzjerka nazywa się Monika, a nie Agnieszka i to jest jej zakład. tA moja znajoma robi u niej co jakis czas scięcie i maluje na blond i szczerze moge przyznac, ze ładnie wygląda:-) jej numer ;07874007533 pozdrawiam:-)

reklama
hej wrocilam z Pl bylo super. iwona ja mieszkam na balby 2 lata niedaleko teg domu na dixon mieszkalam ostatnio i nie moge zlego slowa powiedziec teraz bede szukac domu i na pewno na balby zostane

Do góry