reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z FRANCJI!

hej laseczki

u nas ostatni kartonowy dzien + zalatwianie admonistarcji itp

dziula : super fotki :) tez mnie juz za taka sesje ze szpitala skasowali 2 lata temu hehee troche mniej bo ja wzielam 5 tylko ale tez masakrycznie
ale smutno mi sie zrobilo, bo zdjecia mi przypomnialy, ze w amoku-pospiechu nie zamowilam zdjecia poldusia wlasnie takiego na dloni meza... a chyba bylo najfajniejsze a pozniej zgubilam kontakt zeby doprosic jedno dodatkowo, mimo ze byly za 25 euro to chialam... wlasnie tamto z reka a pozniej cza sminal nie odnalazlam formy no i po herbacie :(

ide robic kawe, podwiezorek malemu i ...rozmrazamy lodowe :) byle wytrzymac jeszcze 2 -3 dni i bedzie spokoj :) oby ;)))) hihihihi

reklama
rozmrazacie lodwke?? 3 dni temu moj maz rabal lod siekiera w zamrazalniku zeby otworzyc szuflade-az wstyd jak zaroslo, a potem konsekwentnie sie bawil w skrobanie lodu do 2.30 w nocy. serio-masakra byla. az wstyyyyyyyydddd!!!!!!!!! wlasnei mysle nad faire part de la naissance bo przeciez cholerka trzeba powysylac ludziom.. tekst ulozylam sama w passé simple-jako bajke ale akcja z naszego zycia-w skrocie jak sie poznalismy i jak doszlo do tego ze ze soba jestesmy itp, zabawny tekst,do tego musze wywolac fotki i nie wiem ale chyba sama recznie to zrobie- 28 sztuk mi potrzeba... jak zamowie przez net to juz nietakie oryginalne,nie ma to jak autentyczne zdjecie naklejone i wlasnego pomyslu tekst... musze popracowac nad tym.

Dziulka mala jest przesliczna! niech Wam sie chowa zdrowo!!!

Niewiem jak u was ale tu dzis bylo super cieplo! czy w waszych okolicach tez parki teraz zamykaja bardzo wczesnie!! u mnie jeden zamykaja o 17.45 a drugi o 20 ale jest tak ciemno ze mala sie boi! jacys dziwni!!!zwlaszcza ze w poblizu jest duzo szkol, i dzieci zawsze jak wychodza to ida do parku! kurcze taka ladna pogoda i gdzie z tymi dziecmi chodzic?? moja wstaje po 16 lub wczesniej cos tam zje i potem zawsze wychodzimy a teraz to jak wyjdziemy o 17 to zaraz trzeba wracac.

Akwarelka przylaczam sie do pytania! czy znacie jakies fajne miejsca gdzie mozna pojsc z dzieckiem?
ja mam niedaleko jardin d'acclimatation i jest super bo sa i zwierzatka (farma) i zabawy, karuzele, i place zabaw a w lecie taki jakby basen bardzo plytki z fontannami!!! super , ale juz nam sie znudzilo ;) czekam na Wasze propozycje! pozdrawiam i milego weekendu!

akwarelka : pawie zamkniete sa w ogrodzeniach :) bo by dzieci na nie powsiadaly
zal mi bedzie tego parku, mialam go tylko 5min na pieszo od domu...

my w pelnych kartonach... zmywarka chodzi po kolacji - zeby wladowac ostatnie czyste naczynia... boz eile tego, a juz sie wydawalo ze jak sie sprzatnie klamoty to 90% bylo zrobione: a jak sie dolozy naczynia, foranki, kosmetyki z osttneigo dnia i wiele wiele innych to szok : dzis wieczor bedzoe 10-12 kartonow jak nic

nic lece robota czeka
dziewuszki zegnam sie z wami na dlugo : jakie s3 tyg, bo w werdalu potrwa nim nam internet zaloza :(
skrobcie ile sie da, zebym miala co czytac na odprezenie po przeprowadzce :)

ps. dzis zdecydowalismy ze jednak lecimy do polski na swieta, ja od 16 maz doleci 20
wracamy 26 :) takze fajnie, miedzy 20 a 21 wyskoczymy sobie gdzies korzystajac ze dziadkowie ppopilnuja malego :)

buziaki, papapapappapapa

zoe : ja tez mam (mialam hehe) nablizej lasek bulonski i jardin d'acclimatisation!! ten 2 dla dzieci jets super, ale platny 2,90 chyba za doroslych dzieci do lat bodajze 3 gratis... do sprawdzenia, w kazdym razie leo wchodzil gratis, my nie
tam jets super, mialam 4 czy 5 staccji busem, 3 minuty autem :) a teraz koniec
ale goraco polecam:

sinon : lasek bulonski -wodospad, zielen, stawki itp
z bardziej wyapodkowych aquaboulevard w paryzu
albo wersal : gratis po 17 :)

zoe : ja tez mam (mialam hehe) nablizej lasek bulonski i jardin d'acclimatisation!! ten 2 dla dzieci jets super, ale platny 2,90 chyba za doroslych dzieci do lat bodajze 3 gratis... do sprawdzenia, w kazdym razie leo wchodzil gratis, my nie
tam jets super, mialam 4 czy 5 staccji busem, 3 minuty autem :) a teraz koniec
ale goraco polecam:

sinon : lasek bulonski -wodospad, zielen, stawki itp
z bardziej wyapodkowych aquaboulevard w paryzu
albo wersal : gratis po 17 :)

Josephine bede czekac na twoj powrot na forum!!!i zycze powodzenia !!jak tylko bedziesz mogla to odzywaj sie!!
a ten aquaboulevard to teraz otwarty? ja myslalam ze tam dzieci od 3 lat moga! ;) bylas ? jak bylo??
pozdrawiam goraco!!!

reklama
a mnie boli ząb i/lub ucho, albo jeszcze cos innego i tak promieniuje... co ja mam zrobić jak nie przejdzie??
masakra...

ja nie wiem gdzie jest ten park:(

Antylopka ciezka sprawa jak boli ucho! miejmy nadzieje ze szybko przejdzie! u nas pada dzis od rana! takze siedzimy w domu!
wiecie ze po tej ostatniej chorobie moja mala takiego apetytu nabrala ze az milo popatrzec jak je ze smakiem wszystko! wczesniej tylko wybrzydzala a teraz i warzywka nawet zje!
pozdrawiam

Do góry