Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)wyslij wyslij odp na priv bo nie wytrzymam a poz atym za chwile mnie realia dopadna i bed emusiala zwiewac... dziewcyzny to moga sie pojawic wierczorem, jutro - jak mezowie pojda do pracy albo i za 2-3 dni, takz episz!!!
a jesli o malego chodiz to on tak normalnie wtsaje ok. 16h, nawet po... i idzie spac 2h pozniej, rzadko ok.19h-19h15... takze to i tak bedzie kwestia 20h-20h30 zamiast 18h30takze spoko. ale kawa to mi zawsz epotzrebna, bo dzieic spia po 6 i po 7 a ja jestem sowa... i rpowadze nonce zycie... klade sie o 24-2, czasem i 4...
![]()

EEEEE nie przesadzaj bo az tak strasznie to u ciebie nie wyglada!Nadal pieknie sie prezentujesz!ty mistralka ze zmarszczkami to trzeba uwazacf...ja pierwsze : mimiczne dostalam w wieku 21a w wieku 23 byly juz statyczne to znaczy ze cyz sie smieje czy podnosz emlowiac czolo czy milcze jak mumia, to sa wyryte, i tyle
a dzis mam cozlo porownywalne do 35-40 latki. i nietsety ale czesto mam pokazje sie przekonac ze 37-39 latki naparwde MAJA, bo MAJA... ale naaprwde mniej niz ja
ale to juz mimika, po tacie. taki prezent. i nic nie zrobie...
Kurcze mogłam dać jakieś z profilu to żadnego komplementu od Was bym nie usłyszała heheh:-) Zmarszczki mam w szczególności kurze od śmiania się i na czole genetyczne po ojcu
Co do obrażania się to ja nie z tychPodawajcie cyfry jakie tylko wpadną do głowy :-)