reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
ooo maly wkoncu mi wstal, juz myslalam ze sie nie odczekam...nie wiem co go dzis ... mielsimy isc na dwor, on o 18h20-18h30 juz idzie spac na noc, a dzis drzemka pozna i dluga ... i dopiero slysze ze sie budzi ... Aaaaa!!!!

wyslij wyslij odp na priv bo nie wytrzymam a poz atym za chwile mnie realia dopadna i bed emusiala zwiewac... dziewcyzny to moga sie pojawic wierczorem, jutro - jak mezowie pojda do pracy albo i za 2-3 dni, takz episz!!!

a jesli o malego chodiz to on tak normalnie wtsaje ok. 16h, nawet po... i idzie spac 2h pozniej, rzadko ok.19h-19h15... takze to i tak bedzie kwestia 20h-20h30 zamiast 18h30 :) takze spoko. ale kawa to mi zawsz epotzrebna, bo dzieic spia po 6 i po 7 a ja jestem sowa... i rpowadze nonce zycie... klade sie o 24-2, czasem i 4... :)

Josephine-buhaaaaahahahahahahahahahahahahhhahhahaahahaa:)))))))))))))))))
Dawno sie tak nie usmialam!!!!Niezla jestes!
Szczerze-pierwszy raz czytam relacje matki w takim stylu!Swoja droga super byc tutaj i dowiadywac sie o takich sprawach o ktorych pojecia jeszcze nie mam!

yasemin-WOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWW!!!!Jednym slowem;PIEKNA KOBIETA!
Po drugie-nie mam pojecia bo te zdjecia nie sa zrobione z bliska wiec nie widac czy masz jakies zmarszczki etc:-D:-D:-D
Ale wg mnie masz max 30!Co nie znaczy ze nie daje ci mniej,obstawiam okolo 30;)Mam nadzieje ze sie nie obrazisz jesli jestes mlodsza?Na starsza na tych fotach nie wygladasz!
Niestety w zyciu mozesz byc jeszcze bardziej interesujaca:-D;-)

wyslij wyslij odp na priv bo nie wytrzymam a poz atym za chwile mnie realia dopadna i bed emusiala zwiewac... dziewcyzny to moga sie pojawic wierczorem, jutro - jak mezowie pojda do pracy albo i za 2-3 dni, takz episz!!!

a jesli o malego chodiz to on tak normalnie wtsaje ok. 16h, nawet po... i idzie spac 2h pozniej, rzadko ok.19h-19h15... takze to i tak bedzie kwestia 20h-20h30 zamiast 18h30 :) takze spoko. ale kawa to mi zawsz epotzrebna, bo dzieic spia po 6 i po 7 a ja jestem sowa... i rpowadze nonce zycie... klade sie o 24-2, czasem i 4... :)

No patrzcie jaka!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????
Yasemine-prosze cie nic jej nie pisz na priv,zebysmy wszystkie razem odczytaly twoj wiek oficjalnie a nie po katach!!!!!!!!!
NIESPRAWIEDLIWEEEEEEEEEEEEEEEE JA SIE NA TO NIE ZGADZAM!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

Jakby co-czuwam i odswierzam stronke bo ciekawosc mnie zrzera!!!

ty mistralka ze zmarszczkami to trzeba uwazacf...ja pierwsze : mimiczne dostalam w wieku 21 :) a w wieku 23 byly juz statyczne to znaczy ze cyz sie smieje czy podnosz emlowiac czolo czy milcze jak mumia, to sa wyryte, i tyle :) a dzis mam cozlo porownywalne do 35-40 latki. i nietsety ale czesto mam pokazje sie przekonac ze 37-39 latki naparwde MAJA, bo MAJA... ale naaprwde mniej niz ja :( ale to juz mimika, po tacie. taki prezent. i nic nie zrobie...

Kurcze mogłam dać jakieś z profilu to żadnego komplementu od Was bym nie usłyszała heheh :-D:-D:-) Zmarszczki mam w szczególności kurze od śmiania się i na czole genetyczne po ojcu :-D

Co do obrażania się to ja nie z tych ;) Podawajcie cyfry jakie tylko wpadną do głowy :-)

ty mistralka ze zmarszczkami to trzeba uwazacf...ja pierwsze : mimiczne dostalam w wieku 21 :) a w wieku 23 byly juz statyczne to znaczy ze cyz sie smieje czy podnosz emlowiac czolo czy milcze jak mumia, to sa wyryte, i tyle :) a dzis mam cozlo porownywalne do 35-40 latki. i nietsety ale czesto mam pokazje sie przekonac ze 37-39 latki naparwde MAJA, bo MAJA... ale naaprwde mniej niz ja :( ale to juz mimika, po tacie. taki prezent. i nic nie zrobie...
EEEEE nie przesadzaj bo az tak strasznie to u ciebie nie wyglada!Nadal pieknie sie prezentujesz!
Ogladalam twoje foty na fb pewnego razu i nie zauwarzylam babki w wieku 38-40lat na nich!!!!!!
Ja tez smieje sie non stop prawie,ale chyba tluszcz na mojej twarzy wygladza mi zmarszczki bo jak narazie nie narzekam na ich nadmiar;)))))))))))))))))

reklama
Kurcze mogłam dać jakieś z profilu to żadnego komplementu od Was bym nie usłyszała heheh :-D:-D:-) Zmarszczki mam w szczególności kurze od śmiania się i na czole genetyczne po ojcu :-D

Co do obrażania się to ja nie z tych ;) Podawajcie cyfry jakie tylko wpadną do głowy :-)

No to ja cwanie obstawiam ze masz 30;)))))))))))))Tak posrodku:))))))))))))))))))))))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry