reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
rob oklady chlodne , nie zimne bo potem mozesz nerwa szyjnego przeziebic i dopiero bida bedzie, pokrecona pojdziesz ...ja tez tak mialam od slonca , do jutra napewno przejdzie

a to wszystko dlatego ze sie opalalas , po co ci to?? przyjedz tutaj , rano dzis bylo chyba 10 st.......
a wiesz co ja mam na palcu...spadl mi taki wielki spary do czyszczenia piekarnika na palca...siny palec to malo powiedziane.....widzialam wszystko w momencie upadku ......gwiazdy, pasztety , wszystko....

a to wszystko dlatego ze sie opalalas , po co ci to?? przyjedz tutaj , rano dzis bylo chyba 10 st.......
a wiesz co ja mam na palcu...spadl mi taki wielki spary do czyszczenia piekarnika na palca...siny palec to malo powiedziane.....widzialam wszystko w momencie upadku ......gwiazdy, pasztety , wszystko....

uuu Zoe łączę się w bólu... coś ostatnio nie masz szczęścia jak nie wysypka, to palec...
Kurcze wiesz nawet nie pomyślałbym o tym nerwie... człowiek całe życie się uczy, dziękuję bardzo !

Pokręcona to i tak będę... takiego odciska to świat na oczy nie widział ! ale nie poddaję się szpilki muszą być !!! a co ! najwyżej wrócę do domu z gipsem...

z tym nerwem to sie przekonalam na wlasnej skorze kilka lat temu , normalnie paraliz , glowa nie ruszysz...
zycze powodzenia i daj znac jutro czy przeszlo i jak poszlo!!!
ja ide bo robota jeszcze przede mna :cool:
milego wieczoru!!

czesc Zoé sspoko star czy d'la wszystko ch.tym bardziej ze deszcz u nas leje:no: od samego rana! wiec grila na pozniej niestety ja jestem z okolic compiegnie. mimo deszczu lece na brocante moze jakis sadzonki pomidorow kupie bo miejce w ogrodku juz czeka:)

reklama
nô jak t'y tez z marca to trzeba bylo Mowic od razu:)trzeba bedzie cos zorganizowac:)a t'y Skad dokladnie?lece do dzieciakow bo im sie nudzi deszczowo dzis.kalosze na nogi i lecimy na brokancic. pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry