reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Krapyka oo to ja mam pytanie...turystyczne!!
Bo my z mezem planujemy zwiedzanie okolic Compiègne...jesli w koncu przyjdzie wiosna...
moze cos polecisz do zwiedzania? czy zamek w Pierrefonds jest ladny? a miasto Noyon ??
znasz moze jakies ladne miasteczka, klasztory, ogrody w okolicy?
Ja jestem z polnocy 77 jakby ktos potrzebowal informacji turystycznych tez :):)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny !

Dzień uznaję za udany, jak by kogoś jeszcze interesowały dalsze losy mojej wysypki – to rano nie było po niej śladu… uff ;)) …no chyba, że pod lupą.

A jak kogoś interesowałoby co porabiam, to właśnie siedzę sobie i moczę stópki - myślałam, że ducha wyzionę w szpilkach w ten upał na gołą stopę ! no ale, przynajmniej umarłabym w ładnych butach ;-)

Josephine - Ja kawoszem/kawoszką ? to nie jestem. kawa, nie działa na mnie pobudzająco, przeciwnie robię się od razu senna… Traktuję kawę bardziej jako deser, dodatek do ciast… i wtedy to albo Lavazza albo nescafe sensazione creme + obowiązkowo mleko ! mniamm

Hello:)
I ja sie witam z nowymi forumowiczkami:)
u nas zycie powoli sie toczy.. Ciocia dzisiaj pojechala do pl:( pocieszam sie, ze w lipcu przyjedzie moja mama. Tera bede miala miejsce, zeby ja ugoscic:D
na pozegnanie stare mieszkanie plata mi figle:/ pierwsze urwala sie polka z dokumentami, teraz atakuja mnie mrowki:( nosz szla* mnie trafia! Obsypalam pol domu sola kuchenna i opsikalam jakims produktem! A jeszcze wczoraj jak sprzatalam ani jednej nie bylo!! Pewnie przyszly od sasiada... Na przeciw nas mieszka para (18-20l) :/ jak zobaczylam kiedys ich mieszkanie( drzwi byly otwarte bo cos tam im naprawiali) to bylam w szoku!!! Jeden wielki syfffff! Strasznie byloby mi wstyd, ale im widocznie to nie przeszkadza:/

Ostatnia edycja:
Wrazliwe dusze nie czytac bo to o morderstwach bedzie.
Magdabb ja zawsze wygrywalam wojne z mrowkami dzieki takim malym pudeleczkom -pulapkom (wielkosci kremu nivea) w ktorych sa 2 -3 dziurki do ktorych mrowki wlaza i potem najedza sie takiego zelu i zaniosa go do calej kolonii. Te pulapki o tyle sa praktyczne, ze nie masz stresu, ze spryskalas gdzies mieszkanie a dziecko ci sie tam dobierze do proszku czy pianki...

Hej:)
witam nowa mamuske:)

Pogoda mnie juz wkurza! Wczoraj mnie głowa bolała, myslalam, ze popada i mi przejdzie, ale jakos sie rozpadać nie mogło:-/

magdabb- ode mnie dzis mama wylatywala. Tydzien byla, bo dzieciaki imieniny miały, a my do Amsterdamu wypad sobie robiliśmy na mecz Chelsea- Benfica:D
Josephine- ja mam w żyłach krew i nutelle zamiast krwi:)

reklama
z tymi mrowkami to anucha ma racje, u mnie na kursie to tyle mrowek ..ze jak wychodzilam to mialam nawet na kurtce, i kupili takie wlasnie cos, pudelko i normalnie trzy dni i po mrowkach...ja kiedys mialam tez problem, i do tego nie wiedzialam skad przychodza to powiedzieli mi zeby na noc rozspypac zasypke w pudrze dla dzieci , czy make i wtedy slady zostana , skad one wychodza..no i znalazlam ale nie dalo rady wytepic ....

a wiecie co mi dzis moja corka powiedziala..ze je kamienie w szkole:szok: ze kolega jej powiedzial ze jak nie zje to juz nie jest jego kolezanka!!! szok , ona mowi ze male .....nagadalam jej , powiedziala ze nigdy juz nie zje ..zobaczymy, tak czy inaczej we wtorek pojde dowiedziec sie czegos wiecej! kurcze wkurzylam sie ...nie zeby wina nauczycielek bo jak dopilnujesz wszystkich? nie da rady...wkurzylam sie bo jakby cos na tym kiemieniu bylo,jakies gowienko golebia, albo jakby szklo zjadla....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry