reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
magda : dziex!!! znalazlam na innej stronce juz, bez obwodu ramienia. xzrost waga data urodzin bez glowy i wyszlo w zielonej normie, czyli sredniej normie. wzrost ciut nad 50th ale dotyka linii a waga tuz pod 50th ale tez dotyka linii !!!!! Ulzylo mi z ta waga, bo wzrost wiedzialam ze ok ! ale az sie dziwie bo 11kg na 1,5 rocznego chlopca to naparwde jets MALO ! i bylam pewna ze bedzie niska norma, nawet nie zolta tylko czzrwona alarmowa !!!!!

I mam problem....
kolo 15 byli technicy z bouyges i ukradli nam drabine ( w sumie pożyczona). Ehh jestem wściekła, bo odprowadzilam ich tylko do moich drzwi a nie do furtki.... Ale przez myśl mi nie przeszło, ze coś mogą ukraść:((( m zauważył jak wrócił, bo mnie te rzeczy nie interesowały.....
ehh nasze " szczęście":((

magda : ojej ...ale chamowa!!!! inaczej tego nazwac nie mozna ..À le czy na penwo technicy ...? reprezentuja forme, odwazyli by sie ??? Moze jakis sasiad, ktos z przechodzacych ludzi ? A moz eekipa wziela przez przypadek??? Moze zadzwon tam sluchaj i niehc ich przepytaja !

Josephine- jestem tak wściekła, ze opisać się tego nie da!m pożyczył drabine od kolegi, aten miał ja od ich wspólnego kolegi i co okazało się....właściciel ( ich wspólny kolega) przyszedł i wziol sobie nie mówiąc nikomu o tym! Tylko chłopy są tacy bezmyślni, żeby nie dać znać, przecież mógł puknac do drzwi ze bierze czy zadzwonić! DEBILE://

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Dziewczyny :)

Po częstotliwości postów widać, że ostatnio wszystkie zajęte ;) a tu lada moment wakacje nastaną dodatkowo :)

Magda, czyli drabina odnaleziona? zakończenie z happy end'em poprzedzone sporą dawką nerwów, tak ?

hej
dziewczyny nie szalejcie z ta waga.
josephine teraz stoi a za miesiąc ruszy bo będzie skok wzrostu i przeskoczy jedne rozmiar od razu.
magda jakoś na zdjęciach nie zauważyłam żebyś ty i josephnie do olbrzymów należały to może darujcie dzieciom :) a w szczególności córuni :) bo dziewczynki przeważnie drobniejsze sa.
no i z tym latanie z jedzeniem to tez bym nie przesadzała bo złe nawyki wejdą.
a siatki centylowe macie przecież w carnet de sente
a jak jest w 50 to norma a norma. jak spada z siatki szybko to trzeba się niepokoić albo jak jest na 3 centylu. Teraz pediatrzy twierdza ze zdrowsze dzieci to te szczuplejsze ni pucki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry