M
Mistralka
Gość
Yasemine-uwierz mi ze w niektorych sklepach tutaj takze jest identycznie! Na promocji widze za kazdymmrazem te same fasony ubran co widzialam w zeszlym roku! Jak sa jakies ladniejsze to ceny nie sa tak niskie jak by sie marzylo! Nie wiem jak jest u Jisephine i ressty dziewczyn, ale u nas to jedni i to samo mam wrazenie? Sa sklepy, markowe ktore wyprzedaja mijajacy sezon, ale ceny mowia nawet na promocjach do ciebie:szybkoooo wychodzzzz bo za drogo jak na twoj oortfel! Ja nie jestem wielka fanka zakupow, ani lazenia i szperania.Lubie targi wekendowe czyli puces z drugiej rekiZoe fajnie zapowiada się ta książka, coś w stylu bajki "Było sobie życie" - Uwielbiam takie bajki edukacyjne i książeczkiNawet Ty skorzystasz przy nauce francuskiego z taką książką
![]()
Josephine mi się serce kraja jak czytam o lipcowych promocjach :-( U Was to są promocje, a u Nas... dopiero w sierpniu takie prawdziwe i to nie na te rzeczy, które są na sklepie tylko wyciągają jakieś stare łachmany z magazynów i tak co roku. Nawet teraz jak ta zima się przedłużyła to nie zrobili przecen z nadejściem kalendarzowej wiosny, kurtki, swetry w normalnej cenie trzymali czekając na ocieplenie.