reklama

Mamy z FRANCJI!

Dziewczyny pilnie potrzebny przepis na ciasto z owocami !

Mistralka jesteś ? hop hop :) Zadanie w sam raz dla zapaleńca ciastowego ;)

Mam nadwyżkę truskawek i czereśni - nie przejemy tego, więc lepiej jak zrobię ciasto.
Po ostatnich zakalcowych doświadczeniach, wolę się powołać na Was - macie pod ręką sprawdzony przepis na szybkie, smaczne takie piaskowe, ale wilgotne ciacho ?

Będę wdzięczna za przepis, zaraz bym coś upiekła.

Z góry dziękuję !

reklama
Yasemine ja przepisu nie podam bo to nie moj "rejon" ale pomoc moge zjesc :-D

u nas angina pelna geba , ale mi wzielo core!! hohoho takiego gardla to ja nie widzialam, a anginy to ona juz miala; dostala antybiotyk mam nadzieje ze jutro bedzie troche lepiej dzis masakra!!
milego wieczoru!!

Yasemine ja przepisu nie podam bo to nie moj "rejon" ale pomoc moge zjesc :-D

u nas angina pelna geba , ale mi wzielo core!! hohoho takiego gardla to ja nie widzialam, a anginy to ona juz miala; dostala antybiotyk mam nadzieje ze jutro bedzie troche lepiej dzis masakra!!
milego wieczoru!!

tak jak myślałam do jedzenia wszyscy, a do roboty ani jednego hehehe ;DDD Dopóki nie dostanę przepisu to nie będzie co nawet pomagać zjeść Zoe ;)

Ostatnia edycja:
Wiem ze to nie to samo co Mistralka ale chwale sie ciastzm do szkoly

Załączniki

• IMG-20130625-WA0000.jpg
    IMG-20130625-WA0000.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 31
zoe- super pomysl na ozdobienie torta :) ja musze w koncu zakupic szczykawke na mase.... przyda sie na nastepne urodziny

soldy soldy, soldy a tu kich:/ najblizsze sklepy 2 km ode mnie i nie chce mi sie pedalowac a m jezdzi autem wiec jestem uziemiona :/ a o monoprix moge pomarzyc!!!!

oj tak Magda soldy rozpoczęte ! Czerwone napisy z numerami -50,-70 rozpoczęły atak na ludzkość :-D ale te największe cenowe ryby to dopiero na koniec wakacji.

Ps: przepis pozyskałam, zaraz upiekę ciacho, a póki co czekam na BÓB !!!! jeszcze kilkanaście minut i go pożrę ! mniammm :-):-)

hejka
nie odzywam sie u mnie bieg i niestety same problemy na tapecie :/
zalalo nas na poziomie _1 a tam mamy biuro lazienka biblioteczke i nasza sypialnie ... na dodatek sozk bo jets podejzrenie ze i w murach jakas rura rozszczelinila sie, wie cmma i sicnay mokre i juz mi zaczyna wychodzic plesn... raptem 10 m-cy po generalnym remoncie : zorbilismy wsyzstko lacznie z ozilacja ( finiczna!!!) scian ... trzeba wrzystko bedzie rozwala ci robic od nowa...
chyba nie musze pisca w jakim jestem stanie psychicnzym .... pomijajac juz przyslzmy stan konta :/

Josephine :szok::szok::szok::szok: mam nadzieję, że pomimo tego wszystkiego chociaż dokumenty i książki uszły cało.
Faktycznie teraz będziecie mieli nerwówkę. Oby szybko naprawili Wam wszystko i oby portfel nie ucierpiał ! Jestem w szoku nawet rok nie minął od remontu i takie coś.... :szok:

reklama
Josephine bon courage! !!!!!! Szok! Wspolczuje!
Co do przecen to dzis juz widzialam pierwsze oszustwa.....zwlaszcza w tych malych sklepach. Ceny z przed z nieba wziete....a ja tak czekalam bo widzialam fajna kurtke dla mojej ..i napewno nie zaplace majatku za letnio jesienna kurtke. Jeszcze jakby to byla zimowka to przyda sie a tak to nie dziekuje....i wkurzaja mnue tacy oszusci....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry