reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
Hej dziewczyny!
Byłam u tej asystentki socjalnej i miałam mega szczęście, bo spotkałam tą Polkę, która mi pomogła podczas pierwszej wizyty :) Pisałam o tym, ale możecie nie pamiętać ;) Więc złapałam ją dosłownie w ostatniej chwili i poprosiłam o pomoc, na szczęście miała chwilę czasu.
Oczywiście wyszło, że jak zwykle więcej się stresowałam niż to potrzebne, no ale cóż. Mimo wszystko jeszcze raz dziękuję za chęci pomocy z waszej strony :happy:

A co do skurczy to ja też miewam, chociaż nie wiem czy to skurcze? Np. śpię i w nocy nagle obie łydki, trochę poniżej i powyżej zaczynają boleć tak, że aż z bólu nie można wytrzymać, ani się przewrócić na bok, ani wstać. Rano za to nadal czasami jeszcze czuję skutki tego. Przed ciążą tego nie miewałam...

dzieki kochane ale to nie skurcze..to takie krecenie stawow, kiedys jak bylam mala to bralam zastrzyki na stawy (a niby choroba starcow) ale nie wiem jak to wytlumaczyc!!

Areaksa..super ze Ci sie udalo z ta dziewczyna!

Ostatnia edycja:
z tym Grenoble to ja sama nie wiem co pytac mi blisko gor i zimna nie zabardzo sie usmiecha mieszkac . jestem za morzem. okolice Mistralki. tu gdzie mieszkam jest fajnie spokojnie, taka wies. ale chce slonca! i co zmieniac na snieg?

Witajcie dziewczynki:))

Zoe-nie musisz mieszkac przy plarzy zeby moczyc tylek w weekend w morzu;)))
Okolice BRIGNIOLES,Draguignan sa niedrogie,a do tego niedaleko morza!

Marzenko-ale twarda z ciebie sztuka!!!!Wspolczuje jednak.:no:

Do mnie przyjedzie brat z Pl we wtorek;)))))
Jestem taka szczesliwa ze mam ochote sciskac kazdego na ulicy:)))
Zalatwilam mu prace w naszej firmie i od czwartku juz zaczyna razem z moim lubym w ekipie,na 2 miesiace!Super.

Tak wiec zagladac tutaj zapewne bede jeszcze rzadziej niz teraz,ale niewiadomo?

Co do macierzynskiego-czy przypadkiem nie trzeba pracowac 2 lata na CDI zeby miec 100% platnego?Ja do tej pory taka informacje mialam?

Plywam we wlasnym sosie-jest tak goraco ze wyjscie do toalety sprawia wielki wysilek;))))))

Pozdrawiam was i zycze milej niedzieli.

Kasia witaj!
Yasemin jakie stroje galowe!?? Ani w paryzu ani tu nie widzialam kogos ubranego na galowo.
W koncu ten dzien sie skonczyl.... co za dzien do d***
Pewnie u was tez dzis grzalo slonce, inne zycie!
Mistralka fajnie ze brat przyjezdza!
Trzymajcie sie!

A ja widzialam stroje ale nie galowe coprawda, jezdzac do szpitala wczesnym rankiem w pociagach mnostwo dziewczyn z rozowymi wlosami w koronkach w stylu japonska lolita albo przebranych za pokemony...albo jest jakis salon mangi albo maz mi cos dosypuje do kawy...

Witaj Kasiu!! A gdzie sie przeprowadzasz? Na marginesie strony zauwazylam Twoj post gdzie piszesz ze maz plywa na statkach wiec bede zgadywac, ze przeprowadzasz sie do jakiegos portu :)

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Witaj Kasiu !

Mistarlka - pewnie odliczasz godziny do wtorku :)

Anucha - uśmiałam się :-D Nie wiem co byś wolała usłyszeć, ale obawiam się, że to nie sprawka męża tylko tak zwany high level w byciu buntownikiem.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry