reklama

Mamy z FRANCJI!

magda: racja...temat rzekaaa

za to teraz ja sie pocuzlam dotknieta grupa ludzi zazerajacyhc sie czipsami i popijajacych cola
tylko z eja jesczze zre frytki i kebbay i popijam piwem
i na sport nie chodze... spalam na kanapie. z ksiazka - precyzuje :)

reklama
MAGDA u mnie podobnie, mam lat 35 (we wtorek sie ochleje!!!!) i Leane ma 3 (27wrzesnia). i tez mysle drugie czy nie? sama jestem jedynaczka, i wiem ze to wcale nei jest takie cool. i mysle- od nowa przechodzic nieprzespane noce pieluchy zabkowanie?? czy dac se siana. z drugiej strony jakbym teraz strzelila drugie to daloby rade bo leane idzie do szkoly wiec jakby nei bylo dzidziusiem mialabym sie keidy zajac. no i wiek...kurde sama nei wiem... mam ochote ale tak pol na pol... jak nie teraz to keidy bla bla bla;;;;najlepiej jakbym urodzila bez ciazy drugie dziecko od razu odchowane haha

magda: racja...temat rzekaaa

za to teraz ja sie pocuzlam dotknieta grupa ludzi zazerajacyhc sie czipsami i popijajacych cola
tylko z eja jesczze zre frytki i kebbay i popijam piwem
i na sport nie chodze... spalam na kanapie. z ksiazka - precyzuje :)

nie przejmuj sie - ja tez popijam piwsko:))) moglabym plywac w basenie piwa ( po godzinie basen bylby pusty a ja zasikalabym sie na amen chyba), chipsy tez zre:))))))))) zamiast kebabow to ja pizze kocham:)))

Dziulka opis grubszych koleżanek mnie powalił

A o żarciu to nic nie piszcie, dziwię się, że mój żołądek jeszcze nie odmówił mi posłuszeństwa :-D jak już bedę kiedyś tam w ciąży to nawet się nie zorientuję bo ja na co dzień jem jak kobieta w ciąży - ciastka czekoladowe, chipsy, batoniki, frytki - mąż do dzisiaj mi wypomina jak kiedyś o 1-2 w nocy barszcz biały gotowałam bo zgłodniałam, a smażenie frytek ok północy albo szybki wypad do McDonald o 1 w nocy to normalka - wystarczy, że na głos powiem ZJADŁABYM COŚ - to mąż od razu pyta czy do McDonald jedziemy ? :-D

Ostatnia edycja:
dziulka : ty mas ztak jak ja, tyle ze ja ciut wczesniej i bardziej sknadlicznie ...te zbym chciala bez ciazy, gotowe przez bociane wynoszone...i prawie rok temu lub teraz zaraz juz! a powoli zacyznam sie wycofywac z imprezy... po prawie rocznej ciszy i koljenej sporej roznocy wieku miedzy dziecmi... ps; pizze tez lubie ;) i chinczyka i sushi i wszystko co gotowe i w cyzm Palcy maczac nie musze. i kaloryczne, zeby dlugo potrzymalo :)

reklama
YASEMIN to dobra artycha jestes z zarciem:) a wygladasz jak?? szczypiorek??? mialam kumpele w LO ktora nie jadla tylko ZARLA a chuda jak pies. w ciagu 6 lekcji potrafila zjesc 4 bulki wypic 4 butelki oranzady albo coli...
ja bardziej QUICK wole niz MC DO .... a najbardziej pizze z DOMINO PIZZA!!!! jezuuuuuuuuuuuuuu to moglabym zrec nawet rano do kawy:)))))))))

a co do panienek to znam 3 osoby urodzonego 3 wrzesnia tak jak ja:))) w tym moj tata:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry