reklama

Mamy z FRANCJI!

reklama
hej

ja te zjuz po kawie, nawet dwoch i zapewne niedlugo bedzie 3cia !

krapyka : powodzenia w pracy...A jesli masz mozliwosc wziac kolejny urlop juz w pazdziernikowe wakacje, no to super! nieduzo zostalo! ledwie szkola sie bujnie i znow 2 tygodnie off :)

a co do ciezarnych naszych do chyba mnie ciekawosc zezre...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zoe : a pewnie zrob sobie dluzsze wakacje, a co tam! :)

dobra... zapodalam szpiega !
kasia byla aktywna wczoraj o 12:45 wiec raczej jesczz enie urodizla, no chyba ze popoludniu/wieczorem pojechala na porodowke, czy w nocy czy dzis rano i moze rooodzi!!!LOJEJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuu!!! i tak nic bue wiem...!!!!!:nerd::baffled::baffled::-D:-D:-D:confused::confused::baffled::baffled::happy2::happy2::happy2::happy2::baffled::baffled::confused::confused::-D:-D:baffled::baffled::nerd:

wiesz, ja jestem przekonana , ze one juz albo sa wtrakcie albo juz naprawde niedlugo urodza:)^powitamy bebusie juz niedlugo!!!!

w pazdierniku dlugich wakacji nie biore bo maz juz wykupil bilety na gwiazdke do Polski na 3 tygodnie ..... wiec mimo ze RTT mam to i tak zawsze za malo wolnego jest:)

witam

no i wyszlo szydlo z worka, kto ma najlepsza forme !!! ta , ktora nie szarpie sie caly dzien z dzieckiem !!!!:)
gratulacje yasemin !!!
co wkoncu zjadlas ?

:-D:-):-D:-)

ostatni oficjalny dzien wakacji, jutro szkola!!!!
boze jaks ie ciesze ze tyo moje dziekco a nier ja musi do niej chodzic :-D:-):-):-):szok::szok::szok::-D:-D:-D:szok::szok:;-):-):-D

:-):-D:-D:-):-D:-) no nie wiem czy najlepszą, bo ostatnie posty to już oczy na zapałki - myślę, że korona należy się Tobie z dwójką chłopców, a idziesz ze mną łeb w łeb :-D

yasemin : hej :)
A jelsi maz nie widzi siebie we francji, a tyz kolei w Pl... to czy mysleliscie o jakiejs innej mozliwosci ? UK ? szwajcaria ? DE ?

a w szpitalu po porodzie to zalezy... srednio 3dni po naturalnym, po CC ok.6-7 dni

jeju...GODZINA W... Czas sie zmobilizowac na mega prasowanie w trakcie siesty malego :/ jak zwykle przeliczam2-3h siesty na ilosc stron ksiazki... a dzis to bedzie kurna ilosc kolumn ubranek... :/ zdecydowanie wole strony ksiazki...
w piatek daje malego do garderie na adaptation, przechodzi do innej starszej grupy, nowe panie wiec znow musi sie zapoznac, tym bardziej ze nawet w samym budynku juz daaaaaaaaaawno nie byl... Godzina to bardzo malo wie cjuz wiem co robie! plan jets taki : parkuje sie przed leader pricem ( kupuje pieluchy bo musze, braknie) zaprowadzam malego do G. wracam do auta na parkingu z ktorego nikt mnie wywali ( bo kupilam pieluchy i moze zaraz po cois jeszcze wracam!!!!) i .... siedze w aycie i przez 40-45 min czytam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozniej id epo malego ( na drugiej stronie ulicy jest garderie jakies 100m nizej!)
dobry plan dobry!!!! piatek jeszcze daleko, ale najwazniejsze to miec plan ! :)

hehe widzę pełna organizacja - to już taka choroba matek ;D

Josephine u nas jest tak, że generalnie ja się widzę w każdym innym miejscu na świecie poza Pl, a druga strona nie widzi się w żadnym innym miejscu na świecie po za Pl - Mądrość Salomona przydałaby się jak nic ! Póki co tkwimy tak w zawieszeniu i czekam nie wiem na co ... na cud ?

reklama
1 pralka wyprasowana...czekaja jeszcze jakies...yyy...trzy ...i czwarta sie pierze przez jeszzcze godizne :)

yasmein : to torszke kurka ciezko z deyczyja bedzie jelsi ty wszedzie poza PL a maz nigdzie indziej jak w PL... az sie mam ochote za^pytac co ten twoj maz tak w tej polsce kocha ...??????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry