wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
odezwe się po weekendzie
buźka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wlasnie zalozylam watek szwajcarski, bo nie za bardzo wiem jak sie okreslic. Mieszkam we Francji a bede rodzic po stronie szwajcarskiej, bo do szpitala fr mam za daleko. Korzystam tez ze szwajcarskiej sluzby zdrowia - poki co nie narzekam ;-)
witam mamy z Francjiwitam mamy z Francji!!!
ja obecnie mieszkam we wloszech ale maz chce sie przeprowadzic bo dostal oferte pracy...ja bym chciala wiedziec jak tam jest naprawde bo z tego co czytalam np.lekarze kosztuja drogo....ja mam maluszka 15 miesiecy..i jak bylam w ciazy to za nic nieplacilam i teraz tez nieplace bo mamy niskie dochody.....ten gosc co dzwonil do mojego meza z praca mowil ze tak wszystko super ze zlobki sa dostepne ..nie to co tu we wloszech...ze pomoc dla dzieci jest duza, ale ja widze ze pomoc to chyba dla tych dzieci urodzonych we FR
bym byla bardzo wdzieczna za jakiekolwiek odpowiedzi
pozdrawiam
no wlasnie ale tu chyba juz nikt nie prowadzi tego postu bo ja tez sie chcialam czegos dowiedziec a tu nic.....poczekamy..a tym czasem maz juz pojechal do paryza zobaczymy jak tam jest naprawde
hej
ja tez mieszkam od kilku lat w paryzu. mam prawie rocznego synka
nie mam gg, ale moze moglybysmy komunikowac przez mail na bb?
pozdrawiam!