reklama

Mamy z FRANCJI!

josephine jak masz jakies namiary na cos blisko Paryza to daj znac! wlasnie takie spa mi chodzilo, ale tez zeby dziecko cos mialo do roboty, bo przeciez nie pojde na masaze, saune; i inne przyjemne rzeczy z nia! ciezki dzien dzis , garderie!! buziaki!!

reklama
zoe : najblizej paryza jest Hotel du Lac ktory bardzo polecam, w enghiens les bains!
ale nie maja tam garderie.... tylko z egarderie to w ogole rzadko jets, zazwyczaj niestety tylko w Club med... :(
zameta tego enghiens jest to ze jest 30min autem od paryza, wiec mozna jechac na krotkie pobyty : 2-3 dni
co tam robic przez tydzien to nie ma...
w ogole w spa to raczej jets malo co zrobic z dizecmi i jest to robione celowo... zbey dorosli mogli sie zrelaksowac i wypoczac...
wiec chyba najlpeiej wybrac normlany sejour tygodniowy z masazami ' a la carte ' taki hotel ktory ma cos tam w ofercie, a nie specjalistyczne spa
wtedy sa i atrakcje dla dzieci, a masaze dobrane na godzine mozecie sobie tak ustawic ze rano ty ( maz pilnuje malej) a popoludniu na odwrot :)
podobnie z sauna i hammamem..; mozecie sie wymieniac :)

antylopka : do nas bedziesz na BB buzie owtierac :) a tydzien - no fakt, dluga delagacje, nie lubie takich powyzej 2-3 no gora 4 dni :) ale z nami nie ebdzie ci nudno :)

tak patrze i rzeczywiscie wszystko albo romantycznie albo nic nie ma albo na narty a z dzieckiem to wiecie jak to jest ;) nie ktore maja takie specjane miejsca ze i dla dzieci fajne na sniegu! ale cena odstrasza! tak jak napisalas Josephine, ze za taka cene to lepiej do ciepelka pojechac ;)
Antylopka mozesz na nas liczyc! jak bedziesz sie czuc samotnie ;)

antylopka : to tak jak mi, dokladnie mam te 2 opcje hehe
za to dzis maz wraca jupi jupi :) mam nadzieje, ze pogoda dopisze w WE, bo mam ochote go fajnie spedzic
pojdziemy do ogrodow w wersalu i na gouter : nalesnika i ciepla czekolade :)
i moze wkoncu rozbierzemy choinke... hehehe ;)

hej:) u mnie mąz wczoraj i dziś w domu, wiec większe spacerki, zakupy itp. teraz Wiki sie bawi ciastolina, Adasko śpi, a ja na bb, hehe
w piatek Migotka ma pierwszy wystep w przedszkolu - musiałam sobie pomóc youtube'em aby z nia śpiewać piosenkę, bo to nieznany mi repertuar. Az pomyslałam, jak ja jej bede w szkole pomagac??

reklama
antylopka : hej
ja nie skumalam z repertuarem... chodzi ci o to ze nie znasz slow piosenki? wydrukuj moze sobie tekst na kartce???
bedziesz czula sie pewniej. a mala da sobie na pewno rade :) no stresssss!!!! :)

a moj F. znow sie szykuje na delegacje, wiec od jutra jetsem znow sama az do piatku wieczor, tak jak w zeslzym tygodniu :(
antylopka : fajnie ze masz meza w domu!!! :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry