zoe : super nowinki

fajnie ze jedziecie, zazdroszcze tych wloch... znam tylko rzym i to polowe dlugiego weekendu przelezalam w hotelu bo akurat zachorowalam a to byl czas nowy rok wiec biletow za bardzo przebukowac i wracac wczesniej nie chcialam bo cena byla ze bolalo bardziej niz gardlo
ale bilety za 3 euro???????????? wow!
ja teraz jak lecialam do Pl to mialam za 15, ale przez to ze nie polecilam 9.01 tylko na spontanie wzielam bilet 25 grudnia na 26... no to cena za bilet do Pl byla zdziebko inna

ale powort tani a 9 tego przepadl, ale nie zaluje bo po tym co sie stalo w meza pracy z dyskiem i jak musial nadrabiac robic 7/7 do pozniej nocy to byl tylko sie w domu zasiedziala ... wiec w sulmie warto bylo choc wyjazd dal po kieszeni
ale teraz dluuugo nie pojade
bo rodzice sprzedaja mieszkanie i buduja dom
to potrwa. a ze znalezli juz klienta na mieszkanie i nie chca wziac ryzyka i go stracic to wyprowadzaja sie juz w kwietniu-maju i beda mieszkac na dzialce
dzialka jets mieszkalna, elektryka sanitrania, kuchnia i wszystko ale jest tylko salon i jeden pokoik wiec sie tam z malym nie bede wciskac - hehe nie lubie jak jest za ciasno
a co ja robie? zoe : dzis bys mnie nie poznala

mega motywacja :
1. mairie : zmaatwiam dossier na garderie - wkoncu skompletowalam! wysjelam dossier o szkole na przyszly rok
2. ksero porobilam na miescie
3. no i zachaczylam o monoprix

takie fajne sokdy byly -50 i -70 ze nie moglam przejsc obojetnie

mlody dostal 2 bluzki na dlugi rekaw, ja sobie legginsy- ale takie bielizniane domowe z coton bio : cudowne sa, milutkie

no i sie skusilam na rampersa bialego na 3 m-ce i

wloczkowe spodenki na 6 mcy kolor 'taupe' jak wiesz jaki to jest, nie umiem go opisac
a teraz ? mlody slucha plyty krola lwa (historyjka) a ja mu zamaiwam inne na amazon.fr
zoe polecam jak mloda lubi*
maja za grosze 5,60! nie ma tego duzo bo czesc dopiero wyjdzie
ale jest bambi, nemo, arytokraci, peter pan, kopciuszek chyba tez- nie bralam, i kilka innych
a wyjdzie dopiero piekna i bestia, toy stroy 3 i kilka innych juz sie zagiubilam
aha i wczoraj dostarla paczka z ciuszkami dla synka i moich chrzesniakow a dzis moje adiaszki - wiec mam co robic hehhee

))))))))))))))))))))))
porzadkuje komody itp zeby to upchnac - schowac przed mezem nim wroci z delagcji