Antylopka
Potrojna mamuska
hej emigrantki
wczoraj pojechaliśmy do Conforamy i kupiliśmy nowe łóżko Wiki - taka mezzaninkę i jest cała happy
Dla młodego tez od razu łóżeczka i materacyk, które sobie czeka na skręcenie.
Wiki zrobila z mężem wojne na snieżki (rozkruszony styropian)... wyobrażacie sobie jak wyglądało mieszkanie?? wszędzie "zaśnieżone" ;-/ Ale Marcin wszystko ślicznie posprzątał - poodkurzał i pomył, a zdjęcia z ich wojny sa cudne.

w szpitalu w którym rodzę też nie potrzebuję brać, bo wszystko jest. Po Wiktorii, to używałam właśnie czegos w rodzaju zwykłych (grubszych) podpasek już p powrocie do domu. Wolę kupić jakąś mniejza paczkę wkładów i takich podpasek teraz, niż potem męża wysyłac i czekać co przyniesie....
wczoraj pojechaliśmy do Conforamy i kupiliśmy nowe łóżko Wiki - taka mezzaninkę i jest cała happy
Wiki zrobila z mężem wojne na snieżki (rozkruszony styropian)... wyobrażacie sobie jak wyglądało mieszkanie?? wszędzie "zaśnieżone" ;-/ Ale Marcin wszystko ślicznie posprzątał - poodkurzał i pomył, a zdjęcia z ich wojny sa cudne.
bo laptop z polskiAntylopka no to mialas cyrki na Chatelet!!!! moj mial okazje i ma nadal przeprowadzac sie do enghien les bains (jak dobrze napisalam) tam male spokojne miasteczko! ale ja nie jestem przekonana. A jak to jest ze ty masz polskie znaki w klawiaturze?![]()
dziękiANTYLOPKA co do wkladek alktacyjnych ja zamowilam przez neta marki NUBY -karton 144 sztuki tzn w kartonie jest 6 pudelek - sa spoko i placilam za tyle tego tylko 17 euro! a za 34 wkladki w sklepie widzialam cene 5 euro najmniej chyba. co do wkladow poporodowych-mi w szpitalu kazali ich nie kupowac bo mi dadza i rzeczwiscie dawali ile chcialam, nawet pampersy dla malej,produkt do mycia malej i inne cuda, a jak mi sie uspokoil potop to zamiast tych podkladow szpitalnych grubych jak pages jaunes stosowalam podpaski typu vania night.
polecam strone www.cdiscount.fr -zamowilam stamtad tone rzeczy dla malej za ceny naprawde cassés -rzeczy typu butelki, smoczki nieraz upolowalam za 1/3 ceny sklepowej-te same marki i ta sama jakosc i to samo dokladnei wszystko.tam zamowilam tez jednorazowe majtki na porod za 2.55 za 5 sztuk-taniej nie ma nigdzie. jedyne co to trzeba zamowic sobie rozmiar wiekszy niz normalnie.ogolnie czesto zagladam na ta strone bo tam mozna kupic wszystko z kazdej dziedziny zycia i ceny spoko i szybko przysylaja.
w szpitalu w którym rodzę też nie potrzebuję brać, bo wszystko jest. Po Wiktorii, to używałam właśnie czegos w rodzaju zwykłych (grubszych) podpasek już p powrocie do domu. Wolę kupić jakąś mniejza paczkę wkładów i takich podpasek teraz, niż potem męża wysyłac i czekać co przyniesie....
zahartowana byłam po Poznaniu, bo prawie pod naszymi oknami byo miesjce spotkac kibiców z całej dzielnicy i czasami śpiewali do 3-4 w nocy. Najpierw mnie to wkurzało, a potem przywykłam. Wiki od urodzenia w hałasie spała, bo remontowali całą kamienicę i trwało to półtora roku. Wiertarka nie robiła na niej wrażenia, a mnie wkur....ała niemiłosiernie!antylopka : jak ty to wytrzymalas???? moj boze ja przez douche nie spie do 1 a jakby mi imprezy robili to ja bym naparwde w wariatkowie wyladowala... wlasnie dlatego nie chcialam mieszkac w paryzu... mimo ze maz chcial blisko biura i dobrych szkol...
ale ja bym wysiadla nerwowo, jestem b. wrazliwa na halas i mam b.lekki sen... wiec bym sie wykonczyla... dlatego szukamy tez ciszy...