u nas mega zawirowanie... meza od lata chca przeniesc do zurichu na 2-3 lata... i teraz kazali dac odp do jutra!!! i co ja mam niby zalatwic wywiedziec sie w kilkanascie godzin???
nawet do szkoly francuskiej tam dzis nie zadzownie bo cholera jest sroda i zamkniete !!!!!!!!!!
normalnie mnie dzis cos trafi.................................. jak ja nienawidz etakich zawirowan
w 2010 juz tak do londynu jechalismy na szybko na 3 m-ce...a teraz to potzreba czasu, oragnizacji skoro na kilka lat...
normalnie mi rece dzis opadaja ...
magda : ja mam materacyk z ikea i jest Ok
a z apteki to co bedziesz brac ????
jak kosmetyki dla dziecka to polecam sieci aptek duze, wychodiz duzo taniej np. beirzesz^podwojne opakowania chusteczek i zeli do mycia ciala mustela, mleczka toaletowego itp i wychodzi duzo taniej !!! nawet wiecej niz 50% czasem !!!!!!!!
nawet do szkoly francuskiej tam dzis nie zadzownie bo cholera jest sroda i zamkniete !!!!!!!!!!
normalnie mnie dzis cos trafi.................................. jak ja nienawidz etakich zawirowan
w 2010 juz tak do londynu jechalismy na szybko na 3 m-ce...a teraz to potzreba czasu, oragnizacji skoro na kilka lat...
normalnie mi rece dzis opadaja ...
magda : ja mam materacyk z ikea i jest Ok
a z apteki to co bedziesz brac ????
jak kosmetyki dla dziecka to polecam sieci aptek duze, wychodiz duzo taniej np. beirzesz^podwojne opakowania chusteczek i zeli do mycia ciala mustela, mleczka toaletowego itp i wychodzi duzo taniej !!! nawet wiecej niz 50% czasem !!!!!!!!
no tak w jeden dzień pół świat postawić na nogi to super. ale może jedzcie. puki dzieci małe to możesz przecież, a i sama pisałaś tyle razy ze masz myśl o emigracji to może ci waśnie ktoś coś podpowiada
trzymam kciuki by było jak najlepiej dla was.