Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....no generalnie nic milego ale moze ktos jest w sytuacji kryzysowej i sie lapie takich prac roznych. Jak cos to dajcie znac. Ani ja ani A nie mamy czasu sie tym zajac a ogrod nie wyglada juz dobrze. A no pewnie, ze wpadam:-)Dobrywiecier!
Mamo Ady- to co na kawosa jutro wpadasz?
Acha! Ogloszenie chcialam zapodac. Czy ktos z was z Galway zna osobe, ktora chcialaby sobie dorobic i za niewielkie pieniadze chce posprzatac mi w ogrodku?? Chodzi o popakowanie galezi do workow, posprzatanie po psie.......no generalnie nic milego ale moze ktos jest w sytuacji kryzysowej i sie lapie takich prac roznych. Jak cos to dajcie znac. Ani ja ani A nie mamy czasu sie tym zajac a ogrod nie wyglada juz dobrze.

Jesli wtorek i jesli kolo 16. to mi pasuje i prosze mnie wpisac na liste:-)Teraz ide sobie nalac winko i obejrze hell`s kitchen.
To co mamusie, umawiamy sie np na przyszly wtorek?Jest wystarczajaco czasu,zeby kazdej przypasowac:-)
ale rozwija sie prawidlowo i wszystko jest ok.Zreszta kiedy on ma przybierac na wadze jak on ciagle w ruchu jest,lazi po calym domu;-).
ale spójrzcie np.teraz za okno...mi tez by się ruszac z takich"pieleszy" nie chcialo;-) ale juz lada dzień- słowo 

Nie ma sygnału na kanałach
Mój mąż więc z nudów właśnie padł na kanapie

Dzieki za info!!!Witam serdecznie
Mamo Ady ja korzystałam z tej firmy i to całkiem niedawno. Przywiezli mi paczke z PL od siostry do mnie tutaj pod samiutkie drzwi.I nawet pan wniósł mi ją do mieszkania;-) W czwartek byli u siostry mojej a w niedziele juz u mnie. Bardzo miły pan kontaktowal się w PL z siostra i równie miły juz tutaj ze mną- jak dojezdzał na miejsce. Cala paczka (10kg) bez zadnego uszczerbku. Ja jestem bardzo zadowolona i nawet mówiłam temu paniu, ze nie omieszkam polecić ich firmę na forum na którym "przesiaduje" - co tez czynię własnie:-)