Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieki. Jutro sie wybieram do Galway, wiec moze, jesli uda nam sie jakos to zorganizowac, zgarne po drodze:-)jesli chce to ja moge dac jej moj..zostala mi prawie cala buteleczka z Pl..a po co ma sie zmarnowac jak komus moze sie przydac wiec niech nie kupuje

:-)...I w tym cały jest ambaras,żeby dwoje chciało na razAgusik- no ty chcesz, a maz nie bardzo. A u nas to A. juz by chcial nastapne a ja sie pukam w glowe i mowie mu, ze chyba zmysly postradal...!!!![]()
Można kupić bez recepty.Ja w aptece kupiłam Clonfolic,biorę jedną dziennie.Są opakowania na miesiąc chyba i na 14 tygodni,ja mam te drugie bo akurat tyle tygodni przed zaciążeniem zalecają łykaćDziewczynki czy kwas foliowy dostaje sie tu za darmo od GP??? [ ja sobie z PL przywiozlam przed planowana ciaza, wiec nie wiem]
Moja kolezanka ma w piatek pierwsza wizyte a w ciazy jest juz jakies 6-7 tyg. i nie wie czy kupic juz teraz we wlasnym zakresie czy poczekac az GP jej da...

no to zapraszam do mnie jutro hehe... 62 Lurgan Park. , Renmore...Dzieki. Jutro sie wybieram do Galway, wiec moze, jesli uda nam sie jakos to zorganizowac, zgarne po drodze:-)
O ile juz nie kupila...
znajduje
Tatus Ady potrafi sie zajmowac swoja coreczka bardzo dobrze! Od pierwszych chwil po narodzinach potrafi zrobic przy malej Nie mialabym zadnych oporow zostawiajac mu Ade pod opieka np. w razie jakiegos naglego wyjazdu... Tyle, ze moj maz nie posiada takiej zdolnosci, jak przewidywanie nawet tej najblizszej przyszlosciI jak ja widze, ze Ada zaraz wyleje np. szklanke z woda, moj maz w tym czasie siedzi i patrzy na dalszy rozwoj sytuacji... a moze nie wyleje
I takie tam podobne... Wiecie o co chodzi...
![]()

. Ale tatusiem jest najlepszym pod słońcem. To on kąpię małą, to on się z nią lepiej bawi. Wszystko potrafi przy niej zrobić. Pierwszy raz jak ich zostawiłam to bardzo się bałam, że sobie nie poradzi, ale poradził sobie świetnie:-):-):-)j
A ja dzis w nienajlepszym humorku..Zrobilam test i wyszedl negatywny..co prawda do okresu jeszcze 2 dni,ale robilam early pregnacy i w sumie powinno cos wyjsc.wiem ze nie jest 100% ale juz mi smutno i placze od samego rana..bo ja naprawde sie zle czuje od kilku dni i nie wiem co jest grane..przed okresem az tak zle sie nie czulam nigdy..
Czy ktorej z was wyszedl test negtywny a po kilku dniach pozytywny? Ludze sie chyba,ale tak strasznie chce byc w ciazy ze wpadlam w paranoje..

. Bo nigdy nie wiadomo tak naprawdę, kiedy doszło do zapłodnienia dokładnie

Ja wiem,że wielu ludzi tak sądzi jak twoi znajomi.anineczka ja tylko zapytałam znajomych jak można oduczyć pieska bo ja z tym doświadczenia nie mamtak tylko napisałam co mi powiedzieli:-(