reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

U nas padać przestało i nawet sie ociepliło, ale i tak pogoda do d.... Nawet Ania nerwowa jest. M był na przerwie to ja pobiegłam do apteki po ten Daktarin i zaczęliśmy walkę z pleśniawkami. A teraz czekam aż mała uśnie, żeby coś zjeść.

reklama
anineczka mieszkałam niedaleko Tirrelan mój synek też chodził tam przez jakiś czas do przedszkola :-) ale go zabralam bo za drogi interes dla nas to był :-( a szkoda chciałabym aby dalej chodził :tak: bo jest mu potrzebny kontakt z rówieśnikami ...wiesz coś może na temat darmowych przedszkoli???na jakiej zasadzie to bedzie??:unsure::-)

http://<a href="http://www.youtube....ary & Alibabki - Ciagle pada (Opole 1975)</a>
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=15IaAjNaMEw"]YouTube- Czerwone Gitary & Alibabki - Ciagle pada (Opole 1975)[/ame]

haha:-D

jeeeny ale mnie glowa boli

a co do przedszkoli to jest tak ..od stycznia zabieraja te 41,5 albo jak kto ma 83 i dlatego robia darmowe przedzkola...sa to 3 godz dziennie przez 5 dni...a jak na wiecej godzin to placi sie juz od godz... zapisy juz robia ..wszystko zalezy od przedszkola

Ostatnia edycja:
Pauletta z tego co wiem to do przedszkola darmowego będzie miało dostęp dziecko od 3 lat i 3 miesięcy.Twój chyba nie osiągnie tego wieku w styczniu?
No i tak: Albo 3 godziny przez 32 tygodnie albo 2h15m przez 52 tygodnie.
Najlepiej pójśc się doradzic u szefowej przedszkola,kiedy młody może iśc do przedszkola itp. ;-)

Pauletta dziecko musi miec 3latka i 3 miesiace ukonczone. Wiec pewnie zalapie sie Twoj synek na wrzesien 2010, jesli chodzi o darmowe przedszkole. Rzeczywiscie mam Cie po drodze :-)

Witam sie

Didi az mi sie lepiej po tej piosence zrobila:-D:-D 3 razy ja sluchalam hehehehe

Co do przedszkola to tak od 3 lata ale ilu miesiacy nie wiem ....
Moja juz jest zgłoszona przez przedszkole... wiec od stycznia za darmo ale ja i tak tanio placilam za te 3 h wiec bardziej by mi sie oplacalo miec dalej te 83 e ;-)

A ja gotuje obiadek a moj syn nic tlyko co chwile podchodzi do kuchenki i wspina sie po niej, wsadzilam go do krzesełka i teraz jest krzyk na clay dom dobrze ze mieszkamy sami:laugh2: nie mam sily juz do niego, taki zywy wszedzie wlezie:-D:-D

edit: o juz sie wyjasnilo ile miesiecy...

Ostatnia edycja:
My właśnie pałaszujemy obiadek :-) i nie to że ja nie jestem skromna czy coś ale wyszedł mi po prostu zaje...sty :rofl2: normalnie nie spodziewalam sie nawet Wiktor siedzi spokojnie i je nie musze mu bajek włączać :tak::-)
Dzięki dziewczynki za uzupełnienie info o przedszkolu :happy: właściwie styczeń czy wrzesień obojetnie ważne że będzie taka możliwość a że trochę później to może nawet lepiej bo mam nadzieję że do tego momentu zacznie już trochę mówić i więcej rozumieć :tak:
Larcia także przy następnym wypadzie do Galway odbij troszke w bok zapraszamy :-) a i u mnie sie puka w okno dzwonek nie działa a pukania w drzwi nei usłysze bvo jest przedsionek :-p:-)

reklama
My właśnie pałaszujemy obiadek :-) i nie to że ja nie jestem skromna czy coś ale wyszedł mi po prostu zaje...sty :rofl2: normalnie nie spodziewalam sie nawet Wiktor siedzi spokojnie i je nie musze mu bajek włączać :tak:

co robiłas kochana?? mzona wiedziec??:-p
Moze bede miec pomysła na obiad na jutro...

Ja dzis robie gulasz, ziemniaczki i mizeria:rofl2:

Do góry