ewekom
Zaciekawiona BB
hejka.
ja na sekundke.. bo chcialam sie pochwalic ze moja Ewunia ma dolna lewa 1
lece na sniadanko...
pozniej was pozytam
gratulacje dla zebacza :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hejka.
lece na sniadanko...
pozniej was pozytam
:-) No mi on tez sie rozowy wydawalmisia dresik jest pomarańczowy tylko na zdjęciu wyszedł różowyno ale więcej mu go nie założe
miłego dnia;-)
Ale masz racje, moja droga, nie zakladaj go wiecej, bo jak syncio podrosnie i zobaczy te fotki, to Ci tego nie daruje

Gratulacje!!!! Powazna sprawa!!!hejka.
lece na sniadanko...
pozniej was pozytam
Nie masz suwaczka a mi sie niebardzo chce szukac wstecz:-)
Jedyny jak dla mnie mankament, to to ze nie da sie zmienic pozycji oparcia i nie mozna polozyc dziecka...
Ughhhh, ale mi sie srednio chce
Nie wiem czemu,ale dobrze spałam w nocy,a rano miałam taką masakrę,że szok!Jeszcze teraz mnie swędzą,jakbym pół nocy przeryczała

A mi się nie chce
Nie masz suwaczka a mi sie niebardzo chce szukac wstecz:-)
Jedyny jak dla mnie mankament, to to ze nie da sie zmienic pozycji oparcia i nie mozna polozyc dziecka...
W sumie to Buzz po zlozeniu chyba nie jest duzo wiekszy niz Zapp[
a jak mozn dodac ten suwaczek??? mala ma 10 miesiecy
mnie tez sie podoba zapp bo osobiscie mam buzza i jestem superzadowolona tylko na wieksze zakupy malo pojemne auto mamy ;D tylko wlasnie ten mankament ze sie nie rozklada zeby dziecie kimnelo to mnie troche odstrasza zeby kurde takie bylo co sie rozklada i po zlozeniu zajmuje tyci miejsca to byloby bomba![]()
Nie mialam okazji na zywo porownac tych wozkow. Ale slyszalam, ze z podobnych, to Britax Verve sie rozklada, moze nie totalnie do pozycji lezacej ale zawsze cos. No i gabarytowo chyba taki sam jest jak Zapp (tyle, ze troszke brzydszy:-)).
...moze na placki ziemniaczane...tylko, ze nie ma opcji zebym dala rade je zrobic...:-(
a jak pytałam mojego K który brać czy ten pomarańczowy czy niebieski to powiedział ze pomarańczowy bo wszystkie mamy niebieskie
a teraz sam każe oddac

...moze na placki ziemniaczane...tylko, ze nie ma opcji zebym dala rade je zrobic...:-([/QUOTE]