Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Laxose nam przepisał,ale jest on też bez recepty w Bootsie.Polecam,to taki syropek,który nie tyle rozrzedza twardą kupkę,ale powoduje"poślizg" i ułatwia wypróżnianie.Młodemu bardzo pomógł,a on też po kila dni nie robił.A jak miał zrobić to się męczył,pupkę zaciskał,bo bał się bólu i tak przetrzymywał nawet do 5 dni.No właśnie Twoja Julka to taka spryciula, że spacerówka jak najbardziej wskazana.. Mój Patryk jeszcze się nie podnosi jak leży w wózku, więc na razie jest OKi ale jestem czujna bo w każdej chwili może też zacząć brykać..(...)Julcię przenoszę do spacerówki bo się mi podnosi w głębokim i obraca na brzuch boję się że wypadnie a w spacerówce ja zapnęno i na długość już jest akurat teraz składam ręce do Boga żeby mała nie złapała anginy
o właśnie leje
Sofik wszystkiego naj naj najleprzego

Ja wiem, ze to smieszne i glupie ale jak mi sie ksiazka podoba to zaluje, ze nie moge w nia wejsc i juz tam zostac
A akurat ta to juz wogole pokazuje, ze nie ma na swiecie drugiego tak idealnego faceta jak Edward...i to jest smutne! Ehhh...rozmarzylam sie. Ale to dlatego, ze dokonczylam dzis ogladanie drugiej czesci filmu i bedzie mi sie znow po nocach snilo...hahahaha...