Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Moj nie mial zadnych skutkow ubocznych ,nawet goraczki nic.Hejka!!
U mnie w Navan nawet slonko wychodzi ufff az milo :-) moze pojde z malutka na spacer, zobacze jeszcze, bo strasznie wieje.
Co do szczepionki na swinska grype to ja na bank rezygnuje, w ogole ostatnio duzo poczytalam o szczepionkach i ich skutkach ubocznych, ze teraz zwlekam nawet ze szczepieniem malej ta obowiazkowa szczepionka 6w1. Zglosze sie na pierwsza dawke gdzies po 3 miesiacu. No wlasnie mam pytanie do mam ktore szczepily swoje dzidiusie ta szczepionka, czy wasze dzieci mialy jakies efekty uboczne??
![]()
Anineczka w Carlow jest fajna fryzjerka,przyjmuje w domu tylko trzeba wczesniej do niej zadzwonic bo czasami to terminy ma odlegle.....bo to chyba jedyna Polska fryzjerka w Carlow ale jest swietna,wszyscy ja chwala.No właśnie Tichonku też bym się skłaniała do tego Evelyn
Hair Salon
Myślę,że nie mają aż tak wygórowanych cen.
Ja poszukam coś bliżej mnie.Wiem,że w Naas jest dobry fryzjer.
A może Kotecek mi coś poleci w Newbridge?
Mamo_ady to faktycznie miałaś przerażającą noc.

,pozdrNo to jutro zawitamy z Wiktorkiem :-):-):-)Pauletta82 jak ci pasuje to jutro w poludnie mozesz mnie odwiedzic![]()
Ja dzisiaj bylam na wizycie u GP no i mój synalek przybiera tak pieknie na wadzeJuz 4050 g. Czyli ponad pol kg w ciagu 2 tygodni
![]()
A czy wy szczepilyscie swoje pociechy przeciwko rotawirusom??? Dzisiaj mi GP zaproponowala i tak sie zastanawiam???

Julcię przenoszę do spacerówki bo się mi podnosi w głębokim i obraca na brzuch boję się że wypadnie a w spacerówce ja zapnę
no i na długość już jest akurat teraz składam ręce do Boga żeby mała nie złapała anginy
o właśnie leje
Sofik wszystkiego naj naj najleprzegoz tego co sie orientuje to tu tez sa platne...ja nie szczepilam bo sie zgapilismy troche i bylo juz za pozno bo do 6 mca tylko mozna podac, sa 2 dawki...No to jutro zawitamy z Wiktorkiem :-):-):-)
Aniu ja chciałam szczepić na rotawirusy ale w PL jest to płatne i wtedy nie było mnie na to stać :-( gdybym miała kasę to bym szczepiła![]()