justysia21
Elfikowa mama :D
kamcia ogromne gratulacje dla ciebie i dzidzi spory z niej klocuszek 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) bo zaraz problemy z nadrabianiem Was się pojawiają!
Napiszę Ci jakie wrażenia

a szukam domowych sposobów żeby mu złagodzić ból pukanie szałwią np.Slyszalam od farmaceutki w PL, ze bardzo dobrze jest plukac gardlo woda utleniona w proporcji 1:10 (1 lyzeczka w. utlenionej na 10 w. zwyklej).Kochane spokojnie byłam u lekarza wczoraj i nic nie stwierdził od czego 39,5 M pojechał do wezdoca bo znów naszła mu gorączka pani stwierdziła że ma więzły chłonne dość duże i dała antybiotyk bierz go od wczoraj a dziś wyszły bąble ropnea szukam domowych sposobów żeby mu złagodzić ból pukanie szałwią np.
i po pierwszym gul-gul mam cofke

ja wlasnie bede szczepic przy okazji tez 6w1,jakos za tydzien. Nie ma co,mysle ze lepiej zapobiegac niz leczyc. Ta szczepionka jest w 2ch dawkach,druga dawka po 4ch tygodniach,a koszt to tutaj 90euro za dawke.z tego co sie orientuje to tu tez sa platne...ja nie szczepilam bo sie zgapilismy troche i bylo juz za pozno bo do 6 mca tylko mozna podac, sa 2 dawki...
A.wroci to sie okaze..
Usprawiedliwia ja fakt,ze w nocy ladnie spi,z malymi wyjatkami;-)