Witam sie wieczorkiem
Ja od 3ch dni rozlozona katarek i kaszelek przoduje niestety. Od wczoraj jest moja mamusia, ktora co przyjedzie to ja chora:-

sorry: To juz chyba jakas nasza dziwna tradycja

Moj synus oczywiscie mamie w tej chorobie wtoruje wiec oboje uziemieni jestesmy. Moze jutro jak sie bede dobrze czula ruszam na podboj sklepow bo i mnie cosik swiatecznego by sie przydalo a przy okazji moja mamcia poszaleje:-)
A tak wogole dziewczynki to 2 lutego idziemy sie bawic z okazji mojego wieczoru 'panienskiego' (taka ze mnie panna, ze szok, no ale...;-)) no i chcialam zapytac czy moge na was liczyc, ze poopijacie ze mna moje zamazpojscie??:-) Niezoobowiazujace wyjscie najprawdopodobniej do Livingroomu. Nie za dlugo (wiadomo, ja tez mam male dziecko..takze luzz). ? He?:-)
Misia ja sie pisze na twoj wieczor panienski

Ja swojego nie zdazylam zrobic

. Hej u ciebie trzy pietra to masz co sprzatac:-) u mnie 2 i pol

wiec prawie....
Moniadan Wilwia a mowilam ze wy to sasiadki przez plot - fakt to lekko zartowalam i zart okazal sie prawda

:-)Teraz czas odnalezc klucz to sekretnego przejscia

by bylo blizej.
Agusiek i Pauletta co u was bo ostanio was tu malutko cosik - jak mnie zreszta

Jak tylko sie wykuruje za jakies 2-3 dni moze zrobimy sobie male spotkanko????Dziewczyny co wy na to? No chyba ze macie inne plany ale to kwestia do ustalenia.
Oki uciekam leci drugi odcinek CSI na polsacie a uwielbiam ten serial. Naszykuje sobie tylko jeszcze piwko na goraco z sokiem malinowym i kocyk, a wam kochaniutkie zycze milego wieczorku i spokojnej nocki:-)