Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie ze poradzimy! Jak tylko bedziemy umialy.aniaslu pisze:Możecie pomóc?. Do redakcji przyszło pytanie od dziewczyny, która na stałe wyjeżdża do Irlandii, zreszta cytuję jej list:"
Witam serdecznie
postanowiłam tu napisać ponieważ moja historia dopiero sie zacznie a póki co mój organizm tańczy roccend rola.sprawa moja wygląda tak.Termin porodu mam na 02.05.06.Miesiąc dwa po porodzie wyjeżdżam z dziecmi do mojego męża w Irlandii.Sprzedałam tu dom więc o gotówkę sie nie martwie.niepokoi mnie fakt że niewiem czy leciec samolotem czy jechać samochodem co dobre dla maleństwa.Co zabrać w podróz i tam jakie dokumenty.przybory podręczne o czym musze wiedzieć jak szczepienia w Irlandii dla dzieci członków Unii i obcokrajowców.Paszport czy wpis do paszportu.Poradzcie bo czasu mam niewiele.Wyprowadzam sie w ostatniej chwili i niemalże w tym samym dniu wyjeżdżam.Co powinnam mieć przy sobie jadąc z maleństwem.Poradzcie troche sie boje."
Mozecie dac Jej jakieś wskazówki.?
aniaslu