karolinanicola5
karolina
czesc dziewczyny.
znalazlam chwilke czasu by tu zajrzec nie powiem ze bylo latwo bo moja maruda jest wymagajaca i nigdzie sie nie moge ruszyc. pogoda do niczego a juz bylam gotowa by gdzies wyskoczyc do miasta. wszystkim wyjezdzajacym do polski zycze wesolego hol hol hol, bo mikolaj juz w niedziele.

acha witam nowa na forum, pisze dzis z malych liter bo uzywam jednej reki a druga zabawiam urwisa. moja malenka zrobila dzis duzy postep sama usiadla i to nie raz ale pare razy i nie tak latwo o zmiane pieluszki. dobra zmykam bo juz nie wyrabiam zajrze pozniej
znalazlam chwilke czasu by tu zajrzec nie powiem ze bylo latwo bo moja maruda jest wymagajaca i nigdzie sie nie moge ruszyc. pogoda do niczego a juz bylam gotowa by gdzies wyskoczyc do miasta. wszystkim wyjezdzajacym do polski zycze wesolego hol hol hol, bo mikolaj juz w niedziele.

acha witam nowa na forum, pisze dzis z malych liter bo uzywam jednej reki a druga zabawiam urwisa. moja malenka zrobila dzis duzy postep sama usiadla i to nie raz ale pare razy i nie tak latwo o zmiane pieluszki. dobra zmykam bo juz nie wyrabiam zajrze pozniej

ale nigdy więcej nie kupię irlandzkich żeberek oni jakąś solą je nacierają i jak zrobiłam pomysł na soczyste żeberka to były tak cholernie słone że szok
ale dało sie zjeść bo chociaż sosik dobry wyszedł więc słone mięsko zagryzłam ziemniaczkami i kapustką;-) teraz musze poczekać aż mi plecy troszkę przestaną dokuczać i z powrotem do roboty
ja wchodze do pokoju a go nie ma zaczynam go szukać po chacie a tu ani widu ani słychu
po chwili usłyszałam odgłosy od niego z pokoju i właśnie go w szafie namierzyłam
więc jak już mi ulżyło to się nieźle uśmiałam:-)
załamana:-(
i impreza jest 18 
Kasiu podejrzewam,że osiwiałabyś z dwójką takich maluchów (Szymonek i Ola