Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Marta - nie znasz moich mozliwosci
( Mam 5 mlodszego rodzenstwa )
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Przespala nawet zakupy
gdzie normalnie to w sklepie glowa sie kreci na wszystkie strony. A ja zaraz odpoczynek bo jutro czekaja mnie swiateczne porzadki
,trzeba troche ogarnac chate przed przylotem gosci z Polski. Milego wieczorku

nie dość że są zabawne to w dodatku aż nabieram chęci do życia masz takiego powera że zarażasz nim ludzi w dobrym słowa znaczeniu.
myśle że tylko go stłukłam i dostałam z pięści od mojego szkrabika w nosa mocnego ma lewego sierpowego. Jak dobrze że jutro nowy dzień no nic zmykam, trudno was odczytać tyle się rozpisałyście może książke wydamy co???
juz w nocy
ale trzymał przez cały dzien prawie.Efekt ten na szybko - to okna piekne i nieco ozdób pozakładanych
na efekty pozniejsze trza poczekac

zartuje ;-)
jak nam sie to udalo? nie wiem
chociaz w sumie jak jestem z nią sama- nie ma Martysi i męzowskiego to da sie z nią współpracowac;-)

a ta ich mała jaką mą czuprynkę
normalnie kitki mozna juz robic smialo
I rzeczywiscie.... widok mojej Niki probującej zalozyc małej Asi skarpetki...bezcenny

Niki ma lalke wielkosci Asi i biedna pewnie myslała,ze ta jest jej doskonalszą wersją
;-) 

No co? uczę się,nie?No hej
anineczka hop hop![]()

pewnie w porze drzemki Matta ;-)
no coz- kazda pora dobra
a starszy synek sie grzecznie bawi wtedy pewnie 

3mam kciukasy.

:-):-)no to masz niezłą wpraweMarta - nie znasz moich mozliwosci( Mam 5 mlodszego rodzenstwa )

dał małemu butle prosto z podgrzewacza i nawet nie sprawdził czy dobre
myślał chyba ze mały mu powie czy nie za gorące