MartaF
potrójna mamusia:)
mam nadzieje ze troche pośpieU nas snieg nie padatylko deszcz caly dzien
.......
Marta moze nocka nie bedzie najgorsza...![]()
a co do deszczu to nas tez padało cały dzień:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ze troche pośpieU nas snieg nie padatylko deszcz caly dzien
.......
Marta moze nocka nie bedzie najgorsza...![]()

Wisienka no niestety ja juz dawno po pierwszej wizycie i wiedza, ze nikt cukrzycy u mnie nie mialTabasia- ja dowiedzialam sie ze robia badania, ale jak na pierwszej wizycie powiesz ze u Ciebie w rodzinie ktos mial lub ma cukrzyce, albo sama jestes chora- tak przynjamniej to dziala w Dublinie w Coobme-nie wiem jak w innych szpitalach. Ja niestety sie nie zalapalam poniewaz uczciwie przyznalam ze nikt nie ma, wiec robilam sobie na wlasny rachunek,

.U mnie do wywołania nie doszło,ale lekarz powinien Cię uświadomić przy ostatniej wizycie,że zrobią to w dwa tygodnie(u mnie miało być 12 dni)po dniu planowanego porodu
;-):-)

Rewelacja i nigdzie nie widziałam lepszego(w Irlandii)
:-).A teraz uciekam,bo mi się moje pieszczochy na dół zwaliły i nie ma mowy o posiedzeniu przy komputerze
Tabasia- ja dowiedzialam sie ze robia badania, ale jak na pierwszej wizycie powiesz ze u Ciebie w rodzinie ktos mial lub ma cukrzyce, albo sama jestes chora- tak przynjamniej to dziala w Dublinie w Coobme-nie wiem jak w innych szpitalach. Ja niestety sie nie zalapalam poniewaz uczciwie przyznalam ze nikt nie ma, wiec robilam sobie na wlasny rachunek,

Gdybym to wiedziała zorganizowałabym to szczepienie wczesniej zeby naraz nie dostała tak dużo przy tych szczepieniach 2 miesiecznych...
),ale nie pisiam bo mam P w domu i to taki nasz okres ma być,bez uciekania w kompa
(lubiczanko,wiesz tak jak Wy w niedziele).Teraz jeszcze P warczy w łóżku:-) to wpadłam się przywitać.P był wczoraj z Radkiem u lekarza,młody zaczął 4 tydzień cherlania,więc antybiotyk w ruch.Ogólnie jest zdrowy,nic mu nie dolega prócz tego okropnego kaszlu
,po nocach spać nie mógł,tak go męczył
.Od 11 stycznia Radek do przedszkola idzie
To czuję,ze się dopiero chorowanie zacznie
A jak ja to przeżyję to nie wiem
Od urodzenia się z syneczkiem nie rozstaję
Buziaki,może uda mi się jeszcze zajrzeć...