julia28
Mama lutowa 2007
przykro mi tak chcialam was wreszcie poznac ja w piatek nie moge niestety mam taka mała robotkeDzisiaj spotykamy się na małą kawkę u frog a w piątek o 11 w busy bees![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przykro mi tak chcialam was wreszcie poznac ja w piatek nie moge niestety mam taka mała robotkeDzisiaj spotykamy się na małą kawkę u frog a w piątek o 11 w busy bees![]()

Dwie wizyty u lekarza;jedna wlasciwie w przychodni bo nasza nurse chce małą zobaczyc z okazji ukonczenia 3miesiecy; druga to 2ga dawka rotawirusow...Pewnie znow bedzie mala brzuszek meczyl pol nocy:-(
Myslalam zeby moze kupic w Mocha beans,bo tamtejsza mi smakuje straszliwie,ale to moze tez kwestia ichniejszych maszyn do kawy,nie wiem juz sama.

,tak się właśnie tworzą plotki
Tam nie dopatrzy,tu niedowidzi,coś przekręci,coś dopowie i fama gotowa
,rachunki co dwa miechy i dużo niższe niż u znajomych z ogrzewaniem elektrycznym
Niestety nie wiem jak to się ma do grzania olejowego bo jeszcze nie miałam z nim do czynienia,znajomi tez nie
Witam sie
gastone ja mam Britax ale on nie ma pasów ale powiem Ci ze sie ciesze ze nie ma pasów bo mała by w nim nie wysiedziala jest juz za duza zeby ja zapinac pasami a ten jeden jest OK
A poza tym spójrz na tekst pod Twoim suwaczkiem ciążowym;-)Ładnie tam napisano,że z jakiś powodów syneczek jeszcze nie może wyjść
A tymczasem przejrzyj sobie suwaczki i pomyśl,który za bardzo niedługo wstawisz na BB zamiast teraz istniejącego.
Madbebe:[/B]ja mam ogrzewanie gazowe,jestem zadowolona,woda u mnie nie zamarza,rachunki co dwa miechy i dużo niższe niż u znajomych z ogrzewaniem elektrycznym
Niestety nie wiem jak to się ma do grzania olejowego bo jeszcze nie miałam z nim do czynienia,znajomi tez nie
![]()