Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

gooooooonnn
bedzie michalinka

jak poczytam to sie odezwe bo dziecie spi juz...
maly uparciuch, a jak sie zlosci...ehhhhhhh.....no iiii zebow ni widu....:-(
bolą mnie ręce, nogi, plecy,wszystko a on nie chce spac

wracam sobie od frog widzę że rezerwa się pali ale do domku dojadę i myślę że jutro zatankuje
niedaleko mnie jest podjazd pod górkę autko zaczyna kaszleć zmieniam biegi bo myślę że nie może wyciągnąć atu ja mu w gaz a on mi zgasł 

na środku górki przed zakrętem ciemno jak w dupie bo tam już lamp nie ma
stacja w mieście za daleko żeby się dotoczyć bliżej stacja koło mnie taka malutka tyle że pod górkę a jak niby pchać z takim brzucholem pod brodą

masakra już tracę nadzieję chce dzwonić po męża coby dziecko do domu zabrał bo zimno ale dało się poznać irlandzką kulturę zatrzymało się dwóch panów na dwa samochody jeden stanął przede mną drugi za mną włączyli awaryjne i pytają o co kaman
mi aż głupio było się przyznać ale mówię że zabrakło mi benzyny
panowie stwierdzili że niebezpiecznie żebym tak stałą na środku drogi szczególnie że to jeszcze niezbyt ciekawy kawałek drogii zepchnęli mnie do tyłu na taką dużą zatoczkę przed garażem mechanika
:-):-) bardzo mili panowie upownili się że mam po kogo zadzwonić aby mnie uratował z benzynowej opresji i pojechali
całe szczęście mój P ma w samochodzie karnister i przywiózł mi benzynkę ten mój rycerz :-) choć nie powiem aby był zadowolony z sytuacji bo przerwałąm mu zajęcie ciął drzewo akurat do kominka
ale podejrzewam że wieczorkiem się ze mnie ponabija bo ja już mam z siebie niezłą bekę

naszczescie blisko moni (bo my wogole bliziutko mieszkamy
) i stanelam wlaczylam awaryjki i nic... za chwile zatrzymala sie mila irolka i pyta co sie stalo, kazala mi dziecko wyjac z auta coby bylo bezpieczne, jej corka mi potrzymala malego na poboczu a ona zatrzymala jakiegos faceta biznesmena w plaszczu i gajerze i poprosila zeby pomogl jej mnie pchac hahahaah no i zepchneli mnie na pobocze, malo tego ona jeszcze zapytala czy moze mi przywiezc benzyne
no to ja na poczatku podziekowalam, ale mysle sobie m bez auta zanim dotrze na stacje zanim mi przywiezie benzyne...wiec
przywiozla mi ta benzyne i jeszcze kasy za to nie chciala i powiedziala tylko zebym ja koniecznie odwiedzila...aaa i ze ma na imie Ann i mieszka tu i tu i zebym koniecznie wpadla z malym...no i kurde wstyd bo do tej pory nie poszlam, ale w swieta bylismy w pl , teraz maly byl chory, no ale teraz gdy jest juz lepiej to napewno kupie jakies kwiatki i czekoladki i ja odwiedze
;-) dodam ze przemila babka, nigdy bym sie nie spodziewala takiej postawy w stosunku do mnie jako obcokrajowca w okresie takiej recesji
jakos mialam odczucie ze irole sa coraz bardziej uprzedzeni do nas...a tu co - bardzo mile zaskoczenie
jak cicho bylo tyle dni tak nagle nie do nadrobienia:-):-)dzizas to masz co sprzatacMadebe ja mieszkam w domu wolnostojacym,co prawda jest bardzo duzy bo jesli liczyc na pokoje to lacznie z living roomem mam ich 7.Grzejemy caly dzien,na nizszej temperaturze,temperatura jest stala,cieplo w domciu.Rachumek 180 euro ale jak mowie ja mam duzy dom do ogrzania.Coc wydaje mi sie ze jak na taka chawire to nie jest wygorowana kwota.
Do tego prad okolo 70.Wczesniej mialam olej i po obliczeniu wszytkiego wychodzi ze tu jest o wiele ekonomiczniej.
Mezu pojechal na lotnisko do shannon,czekam az bezpiecznie wroci do domciu.
:-)ja tam na sprzatanie weny potrzebuje wiec takie sajzy to nie dla mnie;-)
Swoja droga rzeczywiscie nie duzo placicie za ogrzewanie,grzejac caly dzien
to fakt ze w srodku, w szeregowkach najcieplej, tak jak u Ciebie,ale my z takich,co nie lubia sasiadow za sciana-nigdy nie wiesz na kogo trafisz,wiec szukalismy wolnostojacej i znalezlismy:-):-)Tak naprawde to wszytsko zalezy od domu. Jakie okna? Czy szybko wywietrzeje cieple powietrze itp itd. Czy jest to dom z brzegu, czy w zabudowie szeregowe w srodku jakos. W poprzednim apartamencie mielismy ogrzewanie elektryczne i nas absolutnie przerazaly rachunki. A bylo to lato......
Teraz mamy olej i pierwszy raz jestem z niego zadowolona! Grzejemy malo, mimo ze zima hula. Ale dom jest naprawde cieply i po prostu nie wymaga grzania na maxa! I dlatego uwazam, ze w tym przypadku olej jest git. Ale naprawde- rodzaj domu (jego warunki) to podstawa.
![]()
witaj w klubie-jutro dzien piaty bez wody nastanieMarta no to super ze mozecie liczyc na pomoc....szybciej skonczycie...
A ja piore w rekach bo pralka zamarzla....tzn woda
Rano zaczelam ale maly sie obudzil i nie skonczylam....teraz spi a ja ogladam powtorke m jak milosc![]()