Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem,jestem dziewczynki i nadal w dwupaku. Zrobili mi megaprzyjemne badanie szyjki znowu, do tej pory nie moge dojsc do siebie, brzuch i kregoslup mnie tak napiernicza...
W piatek o 19.30 mam sie zglosic na porodowke, na wywolanie:-( Co zrobic zeby samo sie zaczelo
Dzieki za pamiec milego wieczorku![]()
bo sperma na hormony które wywołują skurcze i wogule wszystko co ktoś mi doradził to próbowałam - nieposkutkowało! Ale nie martw się, najpóźniej urodzisz w sobote Dzień bez przygód dzień straconywracam sobie od frog widzę że rezerwa się pali ale do domku dojadę i myślę że jutro zatankuje
niedaleko mnie jest podjazd pod górkę autko zaczyna kaszleć zmieniam biegi bo myślę że nie może wyciągnąć atu ja mu w gaz a on mi zgasł
na środku górki przed zakrętem ciemno jak w dupie bo tam już lamp nie ma
stacja w mieście za daleko żeby się dotoczyć bliżej stacja koło mnie taka malutka tyle że pod górkę a jak niby pchać z takim brzucholem pod brodą
masakra już tracę nadzieję chce dzwonić po męża coby dziecko do domu zabrał bo zimno ale dało się poznać irlandzką kulturę zatrzymało się dwóch panów na dwa samochody jeden stanął przede mną drugi za mną włączyli awaryjne i pytają o co kaman
mi aż głupio było się przyznać ale mówię że zabrakło mi benzyny
panowie stwierdzili że niebezpiecznie żebym tak stałą na środku drogi szczególnie że to jeszcze niezbyt ciekawy kawałek drogii zepchnęli mnie do tyłu na taką dużą zatoczkę przed garażem mechanika
:-):-) bardzo mili panowie upownili się że mam po kogo zadzwonić aby mnie uratował z benzynowej opresji i pojechali
całe szczęście mój P ma w samochodzie karnister i przywiózł mi benzynkę ten mój rycerz :-) choć nie powiem aby był zadowolony z sytuacji bo przerwałąm mu zajęcie ciął drzewo akurat do kominka
ale podejrzewam że wieczorkiem się ze mnie ponabija bo ja już mam z siebie niezłą bekę
![]()

hihih pauletta wiesz ja mialam podobna przygode z miesiac temu jak jechalam do monidan na kawke z malym..tyle ze mi auto stanelo na krzyzowcenaszczescie blisko moni (bo my wogole bliziutko mieszkamy
) i stanelam wlaczylam awaryjki i nic... za chwile zatrzymala sie mila irolka i pyta co sie stalo, kazala mi dziecko wyjac z auta coby bylo bezpieczne, jej corka mi potrzymala malego na poboczu a ona zatrzymala jakiegos faceta biznesmena w plaszczu i gajerze i poprosila zeby pomogl jej mnie pchac hahahaah no i zepchneli mnie na pobocze, malo tego ona jeszcze zapytala czy moze mi przywiezc benzyne
no to ja na poczatku podziekowalam, ale mysle sobie m bez auta zanim dotrze na stacje zanim mi przywiezie benzyne...wiec
przywiozla mi ta benzyne i jeszcze kasy za to nie chciala i powiedziala tylko zebym ja koniecznie odwiedzila...aaa i ze ma na imie Ann i mieszka tu i tu i zebym koniecznie wpadla z malym...no i kurde wstyd bo do tej pory nie poszlam, ale w swieta bylismy w pl , teraz maly byl chory, no ale teraz gdy jest juz lepiej to napewno kupie jakies kwiatki i czekoladki i ja odwiedze
;-) dodam ze przemila babka, nigdy bym sie nie spodziewala takiej postawy w stosunku do mnie jako obcokrajowca w okresie takiej recesji
jakos mialam odczucie ze irole sa coraz bardziej uprzedzeni do nas...a tu co - bardzo mile zaskoczenie
Chalpka posprzatana po tornado Double Wiktor, gary myje zmywara, ja czekam na meza ktory zaraz pewnie wkroczy do domciu, i moze dla relaksu napijemy sie winka, o to jest mysl.

hej dziewczyny
zastanawiam się nad porodem w irlandii, może rozwiejecie moje wątpliwości? otóz sytuacja wygląda tak, że pracuję tutaj w polsce, obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim i tak będzie do końca ciąży. mój chłopak jest w irlandii i myślimy o tym, żeby tam urodzić. poczytałam trochę na forach o porodzie w irlandii i opiece w trakcie ciąży, generalnie jest ok. to co mnie nurtuje, to pytanie, co powie mój kochany ZUS na poród w irlandii? czy nie będzie problemu z tym, że urodziłam tam jeśli chodzi o wypłatę zasiłku macierzyńskiego? miałyście może taką sytuację - rodzić za granicą, ale zasiłek pobierać w polsce? dajcie znaka jeśli coś wiecie na ten temat! z góry dzięki!!

no po za tym że są fatalnymi kierowcami
:-) choć we wszystkim zdarzają się wyjątki;-)
no a ja pełna wdzięczności dla mojego rycerza przejęłam jego wieczorne obowiązki i wykąpałam oraz ululałam młodego no i od 9 już śpi