Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Aleście aktywne dziś od rana
Dzień dobry:-)
Ja właśnie wciągam muesli i zaraz biorę się za obiad,potem wsiadam na odkurzacz a jeszcze później przesiadam się na mopa i jak to wszystko zaliczę będzie git!
Maruśka:Za darmochę będziesz mieć wszystko.Na swoim przykładzie Ci to gwarantuję
Ja tu byłam w ciąży,nie pracowałam,ani wtedy,ani przedtem,a z moim P nie byliśmy jeszcze małżeństwem
Miałam wszystkie badania,wizyty za darmo,pytaliśmy o poród-też 0 Euro
Ale koniec,końców wróciłam do Polski urodzić
Ale to z zupełnie innych pobudek niż medyczne
Madbebe:masz jakieś fotki nowej chatki?Dawaj,nie sęp się
Dzień dobry:-)Ja właśnie wciągam muesli i zaraz biorę się za obiad,potem wsiadam na odkurzacz a jeszcze później przesiadam się na mopa i jak to wszystko zaliczę będzie git!
Maruśka:Za darmochę będziesz mieć wszystko.Na swoim przykładzie Ci to gwarantuję
Ja tu byłam w ciąży,nie pracowałam,ani wtedy,ani przedtem,a z moim P nie byliśmy jeszcze małżeństwem
Miałam wszystkie badania,wizyty za darmo,pytaliśmy o poród-też 0 Euro
Ale koniec,końców wróciłam do Polski urodzić
Ale to z zupełnie innych pobudek niż medyczne
Madbebe:masz jakieś fotki nowej chatki?Dawaj,nie sęp się

oto link
dla wszystkich czlonkow rodzinki w cenie

mi aż głupio było się przyznać ale mówię że zabrakło mi benzyny
panowie stwierdzili że niebezpiecznie żebym tak stałą na środku drogi szczególnie że to jeszcze niezbyt ciekawy kawałek drogii zepchnęli mnie do tyłu na taką dużą zatoczkę przed garażem mechanika
ale podejrzewam że wieczorkiem się ze mnie ponabija bo ja już mam z siebie niezłą bekę
,kochałam się w nim jako dziecko na zabój po "Dirty Dancing"i straaaasznie chciałam tak tańczyć
Za 3 sypialnie ok.1000,więcej nawet nie mówię.Troszeczkę,ale tylko troszeczkę tańsze są domki gdzieś z dala od miasteczka,ale to nie dla mnie bo ja bez auta
Zmartwiłam się
Karolinanicola do mnie eska napisała,że jest w szpitalu
Dziś powiedzieli,że prawdopodobnie jakiś wirus.Sprowadzili jej tłumaczkę na chwilkę,która wytłumaczyła Karolinie,że dziś popołudniu lub w nocy będzie miała pobierane jakieś próbki z kości biodrowej,żeby sprawdzić czy tam jakiś bąbelków nie ma.Piszę Wam tak jak ona mi mówiła,a o co chodzi to nie mam pojęcia
Pozostaje tylko życzyć zdrowia i mieć nadzieję,że to nic poważnego:-(