reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczynki.
Kiedy w IRL obchodzony jest dzien Babci i Dziadka? Wiecie moze bo nie moge sie doszukac...
A jak tam wasze pociechy cos kombinujecie na nasze dni dziadkow? Bo to juz za chwile!
Ja bede cykac Alowi fote z serduchami i zrobie kolaz. Potem zrobie z tego kartki. Odbije jego raczke i wysle:-) Ale nie wiem czy Irlandcy Dziadkowie tez juz teraz obchodza to Swieto czy w jakims innym terminie.

A wogole Madbebe- pytalas o kawe do ekspresu. Ja uzywam Jacobs (zielona)- do dostania tylko w polskim sklepie. W irlandzkim jak juz musze kupic to najbardziej lubie Lavazze:-)

anineczka ja tez miała gości od 21 do wczoraj:-)ale w przeciwieństwie do ciebie przybyło mi kaski (z chrztu:-))i mój K chciał sie podlizać i kupiliśmy 42 calowego samsunga:-)

mały dalej sie drze:baffled:a ja padam z nóg:-(
No to zaszaleliscie z Tv:-)
mojego Szymka kaska ze chrzcin lezy na koncie-ma osobne!
JAk pojedziemy do PL to znow mu jakas kwote wplacimy:-);-)

MartaF muszę koniecznie jakieś chrzciny zorganizowac :-D:-D
Tylko juz nie mam kogo bo dzieciaki ochrzczone :dry:
Starajcie sie o core;-)

No jak tak dalej bedzie sypal snieg i mroz trzymal to oglosza kleske zywiolowa

No to zaszaleliscie z Tv:-)
mojego Szymka kaska ze chrzcin lezy na koncie-ma osobne!
JAk pojedziemy do PL to znow mu jakas kwote wplacimy:-);-)

Starajcie sie o core;-)

No jak tak dalej bedzie sypal snieg i mroz trzymal to oglosza kleske zywiolowa

Mój Antek zbiera do skarbonki ,ale zanim matce uzbiera na TV to lata świetlne miną :baffled::-D

Gdyby ktoś mi dał gwarancję,że trzecie będzie córą to juz bym do łóżka wskakiwała :-p

No w Anglii to dopiero pada,właśnie widziałam w tv,że ludzie ze sklepów wykupują mleko,żywnośc i karmy dla kotów :-D:-D

Mój już jedzie 1,5 godziny z pracy gdzie zwykle zajmuje mu to 40-50 min :dry:

Misia znalazłam coś takiego:
http://www.slowfoodusa.org/index.php/slow_food/blog_post/celebrate_international_grandmothers_day/

Ostatnia edycja:
Witam laski
Ja chate wysprzatałam uff z pomoca L. Bo sie zaniedbalo przes Świeta no i teraz mam duzo wolnego wiec bede sobie wymyslac zajecia, moze okna umyje czy cos..:)
Chce ciasteczka jutro zrobic z Olivierem bo fajna zabawe mielismy ostatnim razem.
Wczoraj zrobiłam gołabki Łukasz zjadl cała sterte a dzis reszte zamroziłam:)
Nie zazdroszcze dziewczynom w Dublinie taka zima:) W Europie tez jest masakra, nie wiem jak wy ale ja tu mieszkajac odzwyczailam sie od mrozów a tu takie zimno ze tylko w domku przy kominku siedze:)

Miłego wieczoru buziaki

Jestem,jestem dziewczynki i nadal w dwupaku. Zrobili mi megaprzyjemne badanie szyjki znowu:wściekła/y:, do tej pory nie moge dojsc do siebie, brzuch i kregoslup mnie tak napiernicza...
W piatek o 19.30 mam sie zglosic na porodowke, na wywolanie:-( Co zrobic zeby samo sie zaczelo:no:
Dzieki za pamiec milego wieczorku:tak:

Anineczko idz do wrozki:-D;-).....
Do cyganki nie radze...moja ciotka byla ale to juz bylo dawno,miala tak jak Ty dwoch synow i chciala corke .... poszla do cyganki ta mowi zeby sie starali bo na 100 bedzie dziewczynka..... miala miec na imie Anna albo Malgorzata a urodzil sie Grzegorz:-D
Wujo jak byl we Francji to juz pierscionek dla cory i branzoletke zlota kupil,tak sie cieszyl:-Da tu zonk

Jola more sex :)

Oho małż wrócił z drogi.:tak:

Ewelcia kurcze wróżkom też za bardzo nie ufam.A cyganki to szerokim łukiem omijam.
Tak więc raczej poprzestanę na dwójeczce,zwłaszcza,że m i jego brat jak narazie samymi chłopakami strzelają :sorry2:
Kamcia a to,że hotel zamykają na miesiąc to nie będzie nic płatne?A starac się o JB na ten czas nie możesz?
A jak nazywa się Twój hotel?

Jolu yes,more sex :cool2::-D
Ale nie stresuj się już tak.Pomyśl,że w piątek,najpóźniej sobotę spotkasz już się z synkiem. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry