reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laski wieczorowa porą
Pauletta fajna chatka:)
Trzymam kciuki za Karolcie oby wszystko było ok!
My dzis z Olivierem pieklismy pierniczki pycha wyszły:) Ja uwielbiam słodycze a takiej domowej roboty to juz wogóle:)
Pózniej poszłam paznokcie zrobic hi cos dla odmiany..:)
A teraz czekam na Na wspolnej w kominku sie pali i jest goraco, znajomi u nas siedza dzieci rysuja w kuchni wiec luzik:)

Dziewczyny to jutro Busy Bees o 11 ???? Przyniose ciasteczka hihi
Buziaki

reklama
Temat domow wciazna tapecie jak widze.U nas takie domki chodza w granicach od 800 do 120o nawet.
Jezzuu najadlam sie zielonej faoslki raz a potem powiedzialam mezowi z enie chce obiadu chce znow fasolke hih i brokuly.Noo niepowiem jak sie teraz czuje..chyba eksploduje hih A teraz wyslalam go po truskawki bo jutro na sniadanie zamierzam zjesc owsianke ze swierzymi truskawkami.
Alez mam zachcianki ihh a biedny J kursuje w te i spowrotem,

Hej Babeczki mam dzisiaj straszny problem moj filip wymiotuje dzisiaj juz 4 raz wogule ciagle płacze i jest marundy niewiem co sie dzieje od rana dostał tylko mleko wiec niewiem bo wogole niechce jesc teraz znmowu strasznie wymiotował:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(niewiem co mam robic jak mu masuje brzuszek to sie troche uspokaja jakos bardzo nie płącze ale widac ze cos jest nie tak od 2 dni zmeniłąm mu mleko na Aptamil 3 czy mozliwe ze to od niego sie zatruł moze jest za ciezkie?doradzcie cos prosze bede wdzieczna jutro chyba pojde z nim do lekarza
kurcze moze rzeczywiście to od tego mleka:confused:mam nadzieje ze to nic poważnego:tak:
Temat domow wciazna tapecie jak widze.U nas takie domki chodza w granicach od 800 do 120o nawet.
Jezzuu najadlam sie zielonej faoslki raz a potem powiedzialam mezowi z enie chce obiadu chce znow fasolke hih i brokuly.Noo niepowiem jak sie teraz czuje..chyba eksploduje hih A teraz wyslalam go po truskawki bo jutro na sniadanie zamierzam zjesc owsianke ze swierzymi truskawkami.
Alez mam zachcianki ihh a biedny J kursuje w te i spowrotem,
ja wcinałam fasolke po bretońsku:sorry2:
a zdjęciami sie napewno pochwale jak juz wykończymy wszystko:tak:

to moze sprobuj z ta suszarka i goracymi pieluszkami:tak::-)fajnie - my tez w nastepny weekend juz bedziemy w nowym domku,ciesze sie razem z Toba:-)
suszara nie pomoł:no:wcisnęłam mu plantex bo był głodny i wypił:tak:
mam nadzieje ze będzie nam sie dobrze mieszkało w nowych domkach:-)
Tichonku,ojej az mnie ciarki przeszly....oby to nic strasznego....normalnie mi lzy w oczach stanely....:-( duzo zdrowka zycze dla Karolinynicoli.

Marta juz pisalam Ci ze moj Szym tez taki byl.....i uzywalam suszarki;-) pomagala....masuj brzuszek....prasuj pieluche zelazkiem i przykladaj do brzuszka tylko nie na goly a na body....to napewno sa kolki....ja sie meczylam dlugo...przeszly mu jak brakowal mu tydzien do 3 miesiecy,...wtedy juz bylo cacay:-)....

Do Iroli nie mam zastrzezen,wszytskich ktorych znam sa ok...tylko znam jedego buraka.....i to w dodatku mieszakamy z nim....:wściekła/y::baffled::baffled:

Pozniej napisze cos wiecej i poczytam teraz nie mam czasu lece jakies szybkie pranko w rekach zrobic poki maly lula......
mój sie nie pręży tylko próbuje zrobić kupke i nie moze,sie wysila i płacze,ja kolek dawno sie pozbyłam:tak:pisałam wczesniej ze miałam dobry syrop na koki specjalnie robiony:tak:

tichonku ta temperatura brzmi niedobrze razem z tymi badaniami,mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze z Karoliną

El@- a moze maly jest przeziebiony? Czasem dzieciaki wymiotuja jak sa chore. Jak bylam w PL z Alem to on wymiotowal po kazdym posilku. Na wizycie u pedi okazalo sie, ze A jest chory.... a ja nawet nie wiedzialam!! Nie mowie, ze u Ciebie to tez to ale moze moze....nie wiem ale jak mu sie nie polepszy to przeszlabym sie do lekarza:-)

Kamcia
- to juz wiem po kim OLi tak uwielbia slodycze!!:-):tak:

A ja sie bardzo ciesze bo kolega A z pracy poza tym, ze jest ochroniarzem jest tez fotografem i powiedzial, ze w ramach prezentu slubnego dla nas zrobi nam foty w czasie slubu i mala sesyjke po! Strasznie sie ciesze, bo nie mielismy miec nic takiego, a tu prosze suprise!! :-)
Coraz bardziej zaczynam o tym wszytskim myslec....
Tyle rzeczy trzeba przygotowac. Slub w czwartek, chrzciny w niedziele i przez te kilka dni wszyscy beda u nas mieszkac.!!! Trzeba nakarmic itp...gotowania mam po pachy. Jestem wlasnie na etapie zastanawiania sie nad menu na obiad weselny, a potem na przyjecie po chrzcinach Ala! Ja sie chyba zastrzele;-)

A tymcazsem nie obejrzalam Na Wspolnej bo Ala usypialam....:baffled: Jutro zobacze sobie powtorke! HA!
A ogladacie Majke?

MArta F tez mam taka nadzieje bo wystraszyłam sie strasznie :-(teraz zasnał na rekach u meza..niewiem czy mam mu podac cos do picia pozniej na noc boje sie zeby sie nieodwodnił biegunki i temperatury niema ale przypomniało mi sie ze dzisiaj kupke miał zielona:confused::-(:baffled:nieiwem czy to kwestia tego mleka ale mysle ze chyba nie:confused: chocia zkto wie moze za wczesnie na 3 jest od 6 miesiecy wiec pomyslałam z ejuz pora:baffled:ale pierwszy raz sie cos takiego zdarzyło boje sie tylko zeby to niebyła tylko jakas infekcja tyle sie słyszy o tych rotavirusach:baffled:no coz zobaczymy co noc pokarze ...napewno bedzie nieprzespana bo bede sie bałą zeby sie nizadławił gdyby znowu wymioty sie powturzyły:-(
moze wróc na te poprzednie mleko:tak:ja tez karmie butlą pierwszy raz i za bardzo sie nie znam ale jak sie rozchorował po tej zmianie to moze to jest przyczyna:confused:

Zycze szybkiego powrotu do zdrowia Karolina i oby okazalo sie, ze to tylko wirus!!!

misia masz jeszcze troszke czasu, najwazniejsze to dobrze sie zorganizowac!Mozesz sobie za wczasu narobic np krokietow z czyms i zamrozic, to juz 1 danie. Im wiecej bedziesz miala wczesniej przygotowane, tym mniej roboty dla Ciebie pozniej!

Mnie nie bedzie w busy bees :-( Z czescia od auta dopiero dzis dzwonili, ze jest juz do odebrania, wiec rano samochodu jeszcze nie rusze. M pojedzie po czesc,ale chyba jutro popoludniu dopiero, wiec niestety odpadam. A ja wykonczylam dzis torta dla meza, wyszedl mniamusny, wkleje zdjecie potem, bo jeszcze nie przerzucilam z aparatu.

Wlasnie skonczylam wykonywac kartki na Dzien Babci i Dziadka. Pochwale sie wam...a co!

Załączniki

• dzien babci i dziadka.jpg
    dzien babci i dziadka.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 90
  • dzien babci i dziadka 2.jpg
    dzien babci i dziadka 2.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 93
  • dzien babci i prababci.jpg
    dzien babci i prababci.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 92
Ej dziewczynki lipa wyszła :-( ja nie mogę jutro do busy bees bo w tym czasie będę pierwsze formalności w agencji załatwiać :tak::-) frog też za bardzo nie może bo mały jej pociągający:-( to mam taką nieśmiałą propozycję co by przełożyć spotkanko na następny tydzień i tak w godz 12-13 aby przedszkolaki też mogly być z nami co Wy na to?? kamcia??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry