reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marta-mamy wodę:tak::happy2:
A teraz uciekam-kominek się rozpala(właściwie to J w nim pali),dzieci idziemy kapać...a potem:dry:wypróbujemy jak tam moje umiejętności w kamasutrze,ażebym wtopy przed nowymi uczniami nie miała;-):-D
Milusiego wieczorku i jeszcze milszej nocki:-)

Haha wiedziałam że was tekst poruszy:) Wiecie tak sie mówi browar plaża laseczki itp też chciałam zabłysnąc:)
Ja jestem chętna na pędzenie kiedykolwiek:)
Didi spoko cos sie wymysli w ten poniedziałek:)
Wybiera sie któras do miasta jutro?:) didi mówiła ze sa w Peym w centrum ocieplane spodnie takie na śnieg widział je ktoś w tescowym Penisie?
No filmiki sie ściągaja juz pije 3 lampke winka jest good:)
Bede ogl twillight:) Która z Was mi pozyczy ksiazke bo podobno dobra?:)

Zapomniałam dodac zdjęcia z tej sesji sylwestrowej hihiih

Załączniki

• KAMILA-NEW-YEAR-nk.jpg
    KAMILA-NEW-YEAR-nk.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 72
Madbebe a gdzie Ty mieszkasz dokładnie?? mój ślubny pracuje w Corofin jak to niedaleko to mógłby odebrać składniki a ja na zlot czarownic już bym zaniosła :tak::tak::tak: i dostałabyś gotowy wyrób:-)

Ja wróciłam właśnie z zakupów jejku jak piździ :szok::szok::szok: na parkingach to mi sam samochód jeździł tak ślisko:eek:

Hejka fajne zaczynacie piatek od likierkow :-)
A ja jak zwykle narzekanie, otoz wlasnie wrocilam od mojego Gp , kiedys tam wspominalam ze mam wysokie cisnienie , no ale jak narazie nic mi na to nie poradzili bo nie,,,, Dzis jednak po wizycie cisnienie 149/95 sladowe bialko w moczu i krew:confused:
dodatkowo po Swietach troche spuchlam, nie tam jakos mega ale nogi i troszke rece mam obrzekniete.Juz ostatnio zlapalam dola bo naczytalam sie tych wszystkich informacji o zatruciu ciazowym , a tu ci masz !!! Nie wiem co myslec moja gp czeka az pojde we wtorek do szpitala na wizyte ale tam tez nic mi nie doradza , ost jak pojechalam specjalnie bo cisnienie mialam za wysokie to pielegniarka zmierzyla mi 2 razy ale wpisala mi to nizsze :confused: i lekarz stwierdzila ze jest ok :baffled:
Ja juz sie boje i panikuje :szok: i jestem zla na ta sluzbe zdrowia
Nie wiem co robic buuuuu

biore tabletk..ale od dluzszego czasu mysle o inplancie i chce go..nie bede musiala bynajmiej pilnowac godziny brana tabletek..bo czasami zapominam polknac o tejco powinnam i biore godz pozniej albo i 2
Didiale wiesz ze z tym implantem to roznie,mojej kolezance sie nie sprawdzil miala go rok i roko plamila bez przerwy,ale to zalezy od organizmu.
Haha wiedziałam że was tekst poruszy:) Wiecie tak sie mówi browar plaża laseczki itp też chciałam zabłysnąc:)
Ja jestem chętna na pędzenie kiedykolwiek:)
Didi spoko cos sie wymysli w ten poniedziałek:)
Wybiera sie któras do miasta jutro?:) didi mówiła ze sa w Peym w centrum ocieplane spodnie takie na śnieg widział je ktoś w tescowym Penisie?
No filmiki sie ściągaja juz pije 3 lampke winka jest good:)
Bede ogl twillight:) Która z Was mi pozyczy ksiazke bo podobno dobra?:)
Na mam zamiar jutro pojechac do miasta.i potwierdzam tez widziałam te spodnie.
czarownice wpadajcie :-D:-D:-D
to kiedy komu pasuje? moze wieczorem kiedys bez dzieciakow odrazu wyprobujemy czy nam dobry wyszedl, :-) szczerze to ja wolalabym po 18 jak mloda juz spi, no chyba ze wolicie wczesniej

A reszta, Misia, tobie kiedy pasuje, Martuska?
Mnie zawsze pasuje tylko powiedz o kltorej moze byc poniedzilek wieczorkiem.:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
AsienkaR brawo dla Anulki, ona to jak moja Julka robokopik maly hihihih
Margaritta zuch masz dziewczynke, brawa dla niej :)
Moniadan te dziurki to po to zebys sie nie nudzila pod nieobecnosc synka za bardzo.... pocerujesz troszke podszkolisz umiejetnosci :):):
a co do termomixu to rewelacja w Pl tez mialam ta przyjemnosc uzywac :) a Ty go z Pl zciagnelas czy tu gdzies mozna kupic??
Ewelcia zimnica na dworze i laseczki w domkach siedza to i produkuja ale jak sie przez to przekopac ahhhh tez dobre pol godzinki nadrabialam :P
Lubicznka moze jakis biznesik rozkrecisz hihihihi swintuszko :P:P:P
Kamcia fotka rewelka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry