Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
biore tabletk..ale od dluzszego czasu mysle o inplancie i chce go..nie bede musiala bynajmiej pilnowac godziny brana tabletek..bo czasami zapominam polknac o tejco powinnam i biore godz pozniej albo i 2to chcesz sobei implanta zalozyc? a tableek juz nie berzesz?
A reszta, Misia, tobie kiedy pasuje, Martuska?

wypróbujemy jak tam moje umiejętności w kamasutrze,ażebym wtopy przed nowymi uczniami nie miała;-)

i dostałabyś gotowy wyrób:-)

na parkingach to mi sam samochód jeździł tak ślisko

i lekarz stwierdzila ze jest ok
i jestem zla na ta sluzbe zdrowia Didiale wiesz ze z tym implantem to roznie,mojej kolezance sie nie sprawdzil miala go rok i roko plamila bez przerwy,ale to zalezy od organizmu.biore tabletk..ale od dluzszego czasu mysle o inplancie i chce go..nie bede musiala bynajmiej pilnowac godziny brana tabletek..bo czasami zapominam polknac o tejco powinnam i biore godz pozniej albo i 2
Na mam zamiar jutro pojechac do miasta.i potwierdzam tez widziałam te spodnie.Haha wiedziałam że was tekst poruszyWiecie tak sie mówi browar plaża laseczki itp też chciałam zabłysnąc
Ja jestem chętna na pędzenie kiedykolwiek
Didi spoko cos sie wymysli w ten poniedziałek
Wybiera sie któras do miasta jutro?didi mówiła ze sa w Peym w centrum ocieplane spodnie takie na śnieg widział je ktoś w tescowym Penisie?
No filmiki sie ściągaja juz pije 3 lampke winka jest good
Bede ogl twillightKtóra z Was mi pozyczy ksiazke bo podobno dobra?
![]()
czarownice wpadajcie
to kiedy komu pasuje? moze wieczorem kiedys bez dzieciakow odrazu wyprobujemy czy nam dobry wyszedl, :-) szczerze to ja wolalabym po 18 jak mloda juz spi, no chyba ze wolicie wczesniej
Mnie zawsze pasuje tylko powiedz o kltorej moze byc poniedzilek wieczorkiem.A reszta, Misia, tobie kiedy pasuje, Martuska?