reklama

Mamy z Irlandii!!

i glowke sztywno trzyma czy jak??Moja jak sie ja wezmie za rece to podnosi sie troche ale nie to zeby siadala..:happy2:Poza tym glowka jej lata jeszcze wiec nic na sile; mysle ze kregoslupik tez niestabilny ma jeszcze.Niesamowita ta Twoja Ania:tak::-)Gratulacje!Pewnie zacznie szybko chodzic:tak:
:-)
Główkę trzyma sztywno, prostuje się ładnie:-)

No Ania Asienki to rzeczywiscie do ksegi Guinessa sie nadaje chyba. Ali ma prawie 7 miesiecy i sam nie siedzi jeszcze....kiwa sie. Cos mi tu smierdzi.....;-):-) No ale ostatnio kuzynka Aarona spieszyla z wiescia, ze jej syn (miesiac starszy od Ala) juz mowi !:szok: ;-):-) Takze generalnie cuda sie zdarzaja...:-D

A Broń Boże, żeby ona aż tak siadała:-D:-D:-D. ja wiem, że to za wcześnie, ale chwilkę trzymana i podtrzymywana usiedzi.

No ładnie
-w Cashel lekcje kamasutry
-w galway grupowe pędzenie"bimbru",propozycja popalania też "padła";-)
Z czym Dublin się wychyli?(i inne miejscowości)
Jakiś konkurs trzeba zorganizować

:-D:-D:-D:-D

reklama
no nie tyle rzeście natrzepały ze pół godziny czytałam a potem małego musiałam kąpac,kurcze znowu sie obudził:wściekła/y:

lubiczanka studiwałas kamasutre:dry:no no nie wiedziałam,J to ma z tobą dobrze:-D
masz w domu wode bo przychodzą z Cashel do mnie sie kąpac:sorry2:

anineczka pakuj dzieci i przyjezdzaj:tak::tak::tak:

moje niedobre dziecie darło sie całą droge do Cork i spowrotem:wściekła/y::wściekła/y:potem zjadł 120ml o 17.00 i następne 120 o 18.00 i to jeszcze ciągał na sucho:szok:kupiłam mu kleik ryżowy i dodam łyzeczke do mleka(jest od 4 miesiąca)myslicie ze mu nie zaszkodzi??

:-D
czarownice wpadajcie :-D:-D:-D
to kiedy komu pasuje? moze wieczorem kiedys bez dzieciakow odrazu wyprobujemy czy nam dobry wyszedl, :-) szczerze to ja wolalabym po 18 jak mloda juz spi, no chyba ze wolicie wczesniej
no to moze poniedzialek po 18 ..ja juz dzisiaj Piotra powiadomie ze zostaje z dziecmi ..haha a mamunia wychodzi:-D

:szok:kupiłam mu kleik ryżowy i dodam łyzeczke do mleka(jest od 4 miesiąca)myslicie ze mu nie zaszkodzi??
kurcze pilnuj go aby brzuszek go nie bolal..bo ryza ma wlasciwosci zapychajace ..a za tym idzie zatwardzenie..
ale jest takie mleko odrazu z dodatkiem kleiku w puszcze ono jest .Enfamil
enfamil-a-r-1.jpg

zjadlam kolbe kukurydzy gotowanej z maselkiem i jestem pelna ...jeny jak mi dooobrze

Ostatnia edycja:
hiihi W Galway sie po prostu dzieje :)!!!
Likier, panienki, kina, imprezy a co dajemy czadu:))
Juz najedzona winko popijam przydaloby sie babskie towarzysto (brak chętnych?)i romantic comedy zaraz cos sciągne :)
Narka podejrzewam ze jesce ze 100 razy wejde bo tyle skrobiecie:)

dzizas:-):-)ja to juz sie odzwyczailam zeby tyle do czytania bylo:szok::szok:ale milo,milo..Zastanawiam sie tylko jak ja was nadrobie,jak nie bede miala neta przez jakis czas,zanim to sie wszystko poprzenosi:szok::szok:otoz decyzja zapadla ze przewozimy sie od jutra-u nas zawsze wszystko na wariackich papierach,a mialam sie spokojnie popakowac....Z drugiej strony chcialabym sie juz wykapac jak czlowiek i byc szczesliwym posiadaczem wody:-):-)

Hejka
Mój L dzis idzie na Avatar jeszcze raz z kolegami tak mu sie film podoba, hi ale juz mi kilka osób mówiło że przed tym filmem fajnie sobie zapalic hihi
To cos w sam raz dla mojego meza;-)

czarownice wpadajcie :-D:-D:-D
to kiedy komu pasuje? moze wieczorem kiedys bez dzieciakow odrazu wyprobujemy czy nam dobry wyszedl, :-) szczerze to ja wolalabym po 18 jak mloda juz spi, no chyba ze wolicie wczesniej
qrcze ja tez bym tak chciala:-(:-(moze ktos mi przechowa buteleczke takiego likierku,np. misia:-):sorry2:Moglabys?Tylko nie wiem jak Wam podrzucic skladniki:no::sorry2:

Główkę trzyma sztywno, prostuje się ładnie:-)
to w szoku jestem:szok::szok:

Matko jedyna,panienki :szok::szok:
Kto chodzi na panienki?:-D:-D

Madbebe to tak jak my,w gorącej wodzie kąpani,ale nie dziwię Ci się.Pewnie w tej gorącej wodzie chcesz posiedziec :tak::tak:

No ale fakt,dziewczyny bimber pędzą na całego:szok::szok:
Fajne macie te Sabaty czarownic ;-)
.Niedawno Pauletta latała z pustą flaszką do Frog....albo na odwrót :dry::-D:-D

Mój L dzis idzie na Avatar jeszcze raz z kolegami tak mu sie film podoba, hi ale juz mi kilka osób mówiło że przed tym filmem fajnie sobie zapalic hihi

To cos w sam raz dla mojego meza;-)

I mojego mezusia tez

wiesci z ostatniej chwili..moj P w poniedzialek prauje do 18:45 wiec ja moge po tej godzinie ..czyli po 19 ..tak samo w wtorek

Kamcia wiec w poniedzialek na ta konsultacje implantowa bede musiala zabrac dzieciarnie

reklama
No ładnie
-w Cashel lekcje kamasutry
-w galway grupowe pędzenie"bimbru",propozycja popalania też "padła";-)
Z czym Dublin się wychyli?(i inne miejscowości)
Jakiś konkurs trzeba zorganizować
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:)
kamcia no nieeee teraz to juz anineczka napewno m do Galway nie pusci:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry