reklama

Mamy z Irlandii!!

I
Oby tylko nie mój apartament:szok::szok::szok:
Nie,jakiś domek.Z tego co zerkam M w papiery to adres zaczynający się na 40 White Oaks o ile się nie mylę ;-):tak:

Lubiczanko....ja to w tyłek powinnam zarobic...tutaj się umawiam tu tu tu tu majtki z drutu,a zapomniałam ,że moje dzieciaki chore :szok::baffled::baffled:
Przecież na antybiotyku są :dry: i nie chcę narażac Twoje dzieci,zwłaszcza najmłodsze.
Ale na 100% M podjedzie po gofrownicę,sami się będziemy przypalac :-D
A kurs zrobimy eksternistycznie :cool2::-D:-D
No chyba,że dzieciaki w niedzielę wstaną i będą się czuły jak młodzi Bogowie.No najważniejsze by przestały kaszlec i smarczyc :sorry2:
Wybacz...jej jak mogłam się umawiac i zapomniec o smarkach dzieciaków :zawstydzona/y::-(

Anineczka a nie mialas na mysli Connemara??
Nie,nie.Pisze jak wół Knockanarra.Gdzieś był pożar i będą robic osmalony dom sąsiedzki :tak:

reklama
Nie,jakiś domek.Z tego co zerkam M w papiery to adres zaczynający się na 40 White Oaks o ile się nie mylę ;-):tak:

Lubiczanko....ja to w tyłek powinnam zarobic...tutaj się umawiam tu tu tu tu majtki z drutu,a zapomniałam ,że moje dzieciaki chore :szok::baffled::baffled:
Przecież na antybiotyku są :dry: i nie chcę narażac Twoje dzieci,zwłaszcza najmłodsze.
No chyba,że dzieciaki w niedzielę wstaną i będą się czuły jak młodzi Bogowie.No najważniejsze by przestały kaszlec i smarczyc :sorry2:
Wybacz...jej jak mogłam się umawiac i zapomniec o smarkach dzieciaków :zawstydzona/y::-(

Nie,nie.Pisze jak wół Knockanarra.Gdzieś był pożar i będą robic osmalony dom sąsiedzki :tak:
łeeeeee:-(Mam nadzieję,że chłopaki będą mieli ochotę na poznanie nowych przyjaciół i w sobotę będą zdrowi:tak:A jeśli nie,to pierwszy krok zostanie postawiony-Twój mężu będzie wiedział gdzie mieszkamy,tak więc kiedy tylko przyjdzie Wam ochotka na wyrwanie się z domku-zapraszamy:-)

No,czekajcie,dziś ja do Was w nocy wpadnę i tak Was nawiedzę,że hej:-DUuuuuu....Boicie się?:-D
Obiecanki cacanki...

Wszystkim dziekuje za tak mile przyjecie na forum!!!!!:-DTak moj nik jest powiazany z wiekiem,obawiam sie,ze jestem jedna z najstarszych mam,ha ha.Obiecuje pisac.Pozdrawiam
To Ty masz 72 lata :szok::szok::szok::szok::cool2::-p;-)
To Lubiczanka bedzie Twojego malza Kamasutry nauczac??hmm... jak ona taka dobra to moze ja mojego wysle...

Wlasnie sie dowiedzialam, ze zajecia w PL szkole jutro odwolane bo snieg zalega i dyrektorka nie pozwolila otworzyc szkoly...Kurde...:-(

Monia- a bez tego Thermomixu da sie zrobic z Twojego przepisu? A jak nie to moze moglabym Ciebie wynajac tez zebys do mnie przyszla i mi pomieszala i podgrzala?:-)

Martuska, DIdi- a jutro by Wam pasowalo kino? Jedyny realny seans zaczyna sie o 15.45. Reszta jest pozniej i ja juz sie nie wyrwe. Juz ta 15.45 to Poznawo ale jeszcze dam rade. Jesli Wam nie pasuje to moze byc poniedzialek na ta sama godzine?

Ona dobra,a o mnie nie pomyślisz jaka ja wyrozumiała :confused::-D:-D
(...)Swoją drogą to ja miałam 20 lat jak mi się siostra urodziła :blink:;-):-)
Pomyslalam o Tobie pomyslalm ze skoro Ty taka wyrozumiala to ja nie bede gorsza i mojego tez wysle ... tylko nie wiem czy maz Lubczanki rownie wyrozumialy jak my bedzie...

A ja mialam 15 lat jak moj najmlodszy brat sie urodzil... kieedy to bylo..

reklama
czyli odwolane..
a mi to nawet pasuje, pojade na zakupy spokojnie
Misia, ja nie dam rady przywiesc tej machiny do ciebie, ale ty przyjedz ze skladnikami i butelkami i zrobie ci :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry