reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A,nie,nie,dziękuję:-DJak już mówiłam,mąż zadowolony z tego co już umiem:-D..Ale chyba na tych cwiczeniach Kamasutry tej gofrownicy używa nie będziecie?Słyszałam,że niektórzy gorący wosk praktykują:baffled:,ale żeby gofownicę:confused:
Kurcze Tichonku ty to masz myśl.
A tak gofrownicę rozgrzac na pośladkach? :dry: Hmmm

Ludzie,bije mi do łba :baffled:

Coś się na Knockanarra opaliło,osmoliło?M dostał zlecenie tam :shocked2:

No dziewczynki, ktorym sie jeszcze nie snilam!! Uwazajcie kochane...bo jak juz Was nawiedze to pozadnie!:-D Jakies niezbadane sily widze we mnie drzemia tylko szkoda, ze sie wszystkim snie albo pijana, albo ze moje dziecka im dom zasrywa...:baffled: Jedynie widze Monia jakis pozytek ze mnie miala- zakupki sobie urzadzilysmy we snie! :-)

Musze sprawdzic godziny seansow filmu to sie ustawimy dziewczynki! Jeszcze jakies chetne moze?

Mam dzis okropny bol glowy...dziwne bo dawno mnie nie bolala...
kawoska sobie wiec trzepnelam.

Monia- a co trzeba miec zeby moc zrobic ten Twoj likier? No chyba, ze to jakis secret Twoj specjalny jako pierwszej damy likierowej:-)
I nie, nie stresuje sie przed jutrem bo ide tylko na obserwacje. Nie bede jeszcze prowadzic zajec. Ale i tego nie moge sie juz doczekac. Glowa mi peka od pomyslow i zapalu...wykoncze dzieciaki serwujac im co rusz nowe aktywnosci:-D

Jakies newsy o Karolinie? Martwie sie...:-(

A tak gofrownicę rozgrzac na pośladkach? :dry: Hmmm

Ludzie,bije mi do łba :baffled:

Może już ktoś wprowadził Twoją myśl w życie i się komuś dupsko pali:-D
Mówiłaś,że w Waszym Lidlu zeszły wszystkie gofrownice!
misia,pisałam wcześniej,że dzwoniłam do niej,ale nadal nic nie wiadomo.Jak tylko coś się dowiem,dam znac.

Ostatnia edycja:
Wszystkim dziekuje za tak mile przyjecie na forum!!!!!:-DTak moj nik jest powiazany z wiekiem,obawiam sie,ze jestem jedna z najstarszych mam,ha ha.Obiecuje pisac.Pozdrawiam

Anineczko, no ja mam wlasnie
Thermomix
Robie z 6 zoltek
250ml wodki
250ml mleko skondensowane nieslodzone
200gr cukru (o ile dobrze pamietam)
i cukier waniliowy

Robi sie 10 minut i jest doskonaly
Jak twoj tatus nie uzywa to koniecznie sobie sprowadz do Irlandii, ja uzywam kilak razy dzinnie i kawke tez robie w tym :tak:

Misia, w moim snie niby zakupki, ale tak jak pisalam swiatla zgasly i zostalysmy zamkniete w ciemnym sklepie, nie umialysmy wyjsc i krazylysmy miedzy pustymi polkami, wiec z tych zakupkow nic nie wyszlo :-D:-D:-D

a likierek nie jest tajemnica, tylko ze ja to podgrzewam do 70stopni, wiec w zwyklym garnku to tak trudno, no ale dziewczyny pisaly przepisy, bez Thermomixu wiec sie da ;-)

Super to ja sie dostopsuje:happy2:
Moniama taka czrodziejską maszyne:-)nazywa sie Termomix;-)A likierek jest pychotka:happy2:
I nie tylko Monia ma ;-) mam i ja:-D:-D:-D

Oby tylko nie mój apartament:szok::szok::szok:
A Termomix ja właśnie zakosiłam ze swego rodzinnego domku mówiąc że to mój posag i mi się należy hehehe:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry