reklama

Mamy z Irlandii!!

Jest dwoch ginekologow polskich z tego,co wiem. jeden jest na Terryland-babka jakas,ale z tego co pamietam jedna z naszych foremek nie polecala jej za szczegolnie.Sama nie bylam wiec nie wiem:no:Jutro przyjmuje.Tu masz linka Ginekolog-terminy przyjęć | Terryland Medical Centre. Drugi ginekolog jest w miescie na 1 Ruxton Court; 35 Dominick Street Lower; Rejestracja: 086 733 85 66.Tam ponocprzyjmuje facet-musisz zadzwonic i zapytac

Ok dziekuje bardzo , zadzwonie i zapytam .

reklama
Witam laski
Ale u nas biało za oknem Oli chce bałwana lepic hihi
Misia kartki wypas, a odnosnie kina to nie zapomnialysmy o tobie tylko sama mówilas ze kaleka jestes hihi a na forum pisalam ze idziemy idziemy:)

Ja co do ginekologów to tu nie mam doswiadeczenia zawsze w Polsce chodze na kontrole:)

LAski to kiedy sie umawiamy jakies pomysły na przyszły tydzien?

Marta i Didi to fajnie ze dzieci lubia przedszkole ja sie napaliłam że Oli pójdzie a tu buba bo jak go zapisywałam to mówilam babce ze on nie bedzie mial 3lata i 6 mies tylko mniej a ona powiedziala ze spoko nic nie szkodzi. I kilka razy z nia juz gadalam i ostatnio dzwonilam kiedy zaczynaja i wszystko mi wytłumaczyła, a wczoraj mi dzwonia ze jest za mały o 2 mies że dostali wytyczne itp ja o tym wiedzialam ze takie sa kryteria ale po co mówily ze to nie szkodzi i ze go zapisza. No nie wiem chcialabym żeby poszedl do przedszkola ale cóz..
buziaki

No Margaritta i ty nie masz o czym pisac?:dry:
Brawa dla Nikusi,widzisz jak nieprzewidywalne są nasze dzieci.:-D
Czasem to chyba nam się wydaje,że dziecko napewno będzie niereformowalne a tu proszę :-D
U nas było podobnie z Antkiem.Mogłam go lulac ,usypiac itp.a tatuś wszedł,załatwił sprawę i po kłopocie :baffled::-D
A co do szkół.Czytałam na rte.ie ,że prawie wszystkie pozamykane :szok:
Czego oni się boją? Że uczniowie nie dojadą czy może ogrzewania nie mają?
W Pl ma byc masakra.Zamiecie śnieżne i takie tam :tak:

Asieńko czy ja dobrze czytam? Ania się podnosi i siedzi :szok::szok:
Toż to fenomen,ona ma dopiero 3 miesiące :-D:-):shocked2:
Silna babka,nie ma co.

A my rozebraliśmy choinkę.
Już się strasznie sypała,teraz stoi na ogródku i czeka...może małż ją za rok unieszkodliwi :baffled:....a może za rok znowu ją wstawię do domu :dry:

didi gartuluje wytrwałosci ;-):-D

Dziewczynki któras tu wspomniała,ze skorzystała z przepisu gastone na tego indyka w pomaranczach,ale zamieniała indyka na kurczaka:-D i nei pamietam kto to pisał:zawstydzona/y: a mam ochote własnie tak zrobic- powsadzac kurakowi te pomarancze i jabłka do*** :-p Tyle,ze znow musze "pędu" poszukac :sorry2::-D
To była Wolfia :-)

zatem Wolfia jak to idzie?:zawstydzona/y: znajdz chwilkę co?:sorry2:

asieńko a no wiesz-jak się od małego nauczylo lulania to teraz się cieszę,ze w koncu udalo się tego oduczyć. ;-)

jeszcze zeby te pampersy jakoś pozegnała:sorry2:

anineczka na tej rte.ie w srode wieczorem było tylko 5 szkół w Dublinie , ktore nie idą,ale juz w nocy (około 00:45) caaała lista:baffled: w tym szkoła mojej Miśki.I na szkolnym płocie plakaty informujące ,ze "oby do poniedziałku" :-D czego się boją- pewnie małej frekwencji- bo po co wtedy się "nadwyrezac" w szkole- wolne dni to ich "konik":-D;-)

To w Galway tylko Polmed ?? Ja chodze do dr. Anety Sempki ale ona juz w Dublinie. Czy konkretnie macie jakiegos dobrego lekarza czy mam poprostu zadzwonic i sie umowic?
pozdrawiam

Witam laski
Ale u nas biało za oknem Oli chce bałwana lepic hihi
Misia kartki wypas, a odnosnie kina to nie zapomnialysmy o tobie tylko sama mówilas ze kaleka jestes hihi a na forum pisalam ze idziemy idziemy:)

Ja co do ginekologów to tu nie mam doswiadeczenia zawsze w Polsce chodze na kontrole:)

LAski to kiedy sie umawiamy jakies pomysły na przyszły tydzien?

Marta i Didi to fajnie ze dzieci lubia przedszkole ja sie napaliłam że Oli pójdzie a tu buba bo jak go zapisywałam to mówilam babce ze on nie bedzie mial 3lata i 6 mies tylko mniej a ona powiedziala ze spoko nic nie szkodzi. I kilka razy z nia juz gadalam i ostatnio dzwonilam kiedy zaczynaja i wszystko mi wytłumaczyła, a wczoraj mi dzwonia ze jest za mały o 2 mies że dostali wytyczne itp ja o tym wiedzialam ze takie sa kryteria ale po co mówily ze to nie szkodzi i ze go zapisza. No nie wiem chcialabym żeby poszedl do przedszkola ale cóz..
buziaki

Kamila a idz moze tam gdzie chodzi Albert i Julcia..moze Oli tez bedzie chodzil te babki sa spoko i napewno sie zgodza

no i w sumie Albert juz dzisiaj wypytywal o Oliviera czemu z nim nie chodzi
W Pl ma byc masakra.Zamiecie śnieżne i takie tam :tak:

:-)

nie strasz mnie my 23-ego lecimy do Krakowa a pozniej w gory ...chcemy wyleciec i wyladowac bezpiecznie
moj P tez juz wczoraj mowi a co bedzie jak lot nam odwolaja bo pogoda szaleje...buuuu

Silna, silna. Ja jej w niczym nie pomagam, ona sama:-D:-D:-D. Oczywiście nie sadzam jej na długo, sekundkę, dwie. Ona ma to w genach zapisane:-D:-D:-D
i glowke sztywno trzyma czy jak??Moja jak sie ja wezmie za rece to podnosi sie troche ale nie to zeby siadala..:happy2:Poza tym glowka jej lata jeszcze wiec nic na sile; mysle ze kregoslupik tez niestabilny ma jeszcze.Niesamowita ta Twoja Ania:tak::-)Gratulacje!Pewnie zacznie szybko chodzic:tak:
A ja sie zastanwiam czy rodzinka na chrzciny doleci z Polski i chrzestna z Anglii.To dopiero bedzie:no::szok:
Dziewczyny,gdzie powinnam pisac,zeby zmienic adres w socjalu,bo oni maja te rozne departmenty -od FISu inny od macierzynskiego inny..bo nie wiem.Dostalam wczoraj list ze zarejestrowali mnie na FIS i mam czekac na decyzje..:-)
edit: to widze ze tylko moje dziecie jeszcze kiwa główką:-)lezec tez nie chce za bardzo,tymbardziej jak mnie widzi w poblizu;najlepiej jej sie nie pokazywac dopoki nie zacznie marudzic:-)Z tatusiem inaczej-nie pachnie mlekiem:-)

Ostatnia edycja:
Witam, witam
A my wczoraj miałyśmy spotkano na D18. Ja co prawda jestem z D8, ale odwiedziłam tamte rejony. Mamy są naprawdę super. Tyle sie nagadałam z nimi, mam nadzieje ze nie nudziłam;-), co prawda wszystkie ich dzieciaczki sa już trochę większe tak ponad rok od Asi, ale dowiedziałam sie wielu ciekawych informacji.
Misia- kartki super. Ja dostałam od mojego chrześniaka podobny prezent. Jego raczki odbite na papierze a w środku zdjęcie Jego :-D wszystko w antyramie.
Margaritta - gratulacje dla Niki, oraz dla Ciebie za cierpliwość:-)
Ewa72- witam i poczytaj wysłałam Ci namiary na priva, na pewno nie będziesz sie tu nudzić.
Asienka R - gratulacje dla Ani,
didi - nie chce Cie martwic, ale z PL tez mnóstwo lotów odwołanych. Moi znajomi nie przylecieli z Katowic- lot odwołany, przylatują dopiero jutro i to z Poznania:szok:
Moja Asia nie chce już wcale leżeć tylko cały czas żeby trzymać na raczkach taka ciekawska. Zaczęła sie teraz przekręcać na brzuch, a dziś rano jak ja wzięłam za raczki to tez dźwigała głowę, ale stwierdziłam ze do siadania to trochę za wcześnie. Główkę trzyma sztywno.

Ostatnia edycja:
reklama
No Ania Asienki to rzeczywiscie do ksegi Guinessa sie nadaje chyba. Ali ma prawie 7 miesiecy i sam nie siedzi jeszcze....kiwa sie. Cos mi tu smierdzi.....;-):-) No ale ostatnio kuzynka Aarona spieszyla z wiescia, ze jej syn (miesiac starszy od Ala) juz mowi !:szok: ;-):-) Takze generalnie cuda sie zdarzaja...:-D

Didi, Martuska- no to super!! To wybierzmy sie!!!! Tylko jesli to mozliwe w godzinach dziennych, nie wieczornych bo ja Ala klade spac...:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry