reklama

Mamy z Irlandii!!

Jezu jaka masakra- zamarzajaca woda!! Zeby tylko i nam sie to nie przytrafilo bo se chyba w leb strzele!!!:szok: No i ta pizgawica zapowiadana, a nam nie dziala timer w piecu i to znaczy, ze nie mozemy uruchomic w nocy ogrzewania na troche nawet...czyli w nocy nas troche wyziebi. Mam nadzieje, ze mi Al nie zamarznie pod ta swoja cienka kolderka...:szok:...bo dzis chce sprobowac nie brac go do lozka naszego tylko z nim troche powalczyc...zobaczymy jak mi pojdzie!

Monia- no tak...swietnie....to sie ucieszylam na sabacik a tu klops. Wam pasuje wieczorem, a dla mnie to wykluczone. Ja mama karmiaca i moj cyc musi byc obecny wieczorami i nocami...Nigdy nie wiem kiedy Al sie obudzi i dlatego nie moge wyjsc z domu, tymbardziej teraz kiedy tak zle sypia i budzi sie kilka razy.... No coz. Zdaje sobie sprawe, ze Was jest wiecej wiec pozostaje mi sie wypisac...znowu...:-( Najwyzej wpadne sama do Ciebie ktoregos dnia w dzien jesli nie masz nic przeciwko...

reklama
wspolczuje wychodzacych zebow i to hurtowo...
a gdzie mieszkasz ze nie masz wody...ja na renmore mam nie zamarzla ..
A ja na Ballybane mieszkam, na starym osiedlu! To jest straszne! Ciągle przywozimy po 20 litrów od znajomych, albo od sąsiadki bo jednej nie zamarzło bo ciągle miała lekko odkręconą wode w kranie, przez ostatni miesiąc :tak:

Czy macie wszystkie wodę - bo my nie mamy od wczoraj! Zamarzła!!! Przywozimy od znajomych :)
Dobrej nocy życzę!!!
ja nie mialam w I i II dzien Swiat BN,nastepnie odmarzla i od prawie tygodnia nie mam znowu:no::wściekła/y:Ale wlsnie jetem w trakcie pakowania,nie tylko z powodu wody-swego czasu mialam jej w nadmiarze;-)-patrz powodz
Polecam wszystkim,ktore sie obawiaja,zeby zostawic gdizes odkrecona ciurkiem-jak bedzie w obiegu to nie zamarznie:no:My sie nie spodziewalismy kilka dni temu,tym bardziej ze A.wstawal w nocy i o 5tej am jeszcze byla, a o 9tej juz nie:-(

Jezu jaka masakra- zamarzajaca woda!! Zeby tylko i nam sie to nie przytrafilo bo se chyba w leb strzele!!!:szok: No i ta pizgawica zapowiadana, a nam nie dziala timer w piecu i to znaczy, ze nie mozemy uruchomic w nocy ogrzewania na troche nawet...czyli w nocy nas troche wyziebi. Mam nadzieje, ze mi Al nie zamarznie pod ta swoja cienka kolderka...:szok:...bo dzis chce sprobowac nie brac go do lozka naszego tylko z nim troche powalczyc...zobaczymy jak mi pojdzie!

Monia- no tak...swietnie....to sie ucieszylam na sabacik a tu klops. Wam pasuje wieczorem, a dla mnie to wykluczone. Ja mama karmiaca i moj cyc musi byc obecny wieczorami i nocami...Nigdy nie wiem kiedy Al sie obudzi i dlatego nie moge wyjsc z domu, tymbardziej teraz kiedy tak zle sypia i budzi sie kilka razy.... No coz. Zdaje sobie sprawe, ze Was jest wiecej wiec pozostaje mi sie wypisac...znowu...:-( Najwyzej wpadne sama do Ciebie ktoregos dnia w dzien jesli nie masz nic przeciwko...
powodzenia w usypianiu:tak:a co do likierku moze kiedys po Cebie podskocze i razem sie wybierzemy,tylko ja nie predko i pewnie z mala..Ala tez mozemy zabrac,a co:tak:;-):-)Tylko jak mowie-bede musiala sie urzadzic na nowej chacie, a pozniej zlot rodzinki na chrzciny i zostaja na tydzien:sorry2:
Dobrej nocy!Ja pewnie za duzo nie pospie-pakowanie w toku:tak:

Larcia ale z ciebie sexi kucharka:)
Skoro masz auto to przyjezdzaj jutro moze spotkamy sie w miescie na shoppingu i na kawusie szybką?:)Didi tez idzie chyba ze mna L zostaje z dziecmi hihih
Gosik ja tez mieszkam na Ballyban jak to mozliwe że ciebienie znam:)??? U mnie woda jest naszczescie.
Obejrzałam New moon fajny to kto ma ksiazke i mi pozyczy comon girls:)?
Teraz oglądam Drug me to hell:) I kończe butelke winka mniam:)

Larcia ale tort , superowy !!! ja chce przepsi i opis jak sie robi taka bita smietane:-) co M na torta powiedzial, jesli cos wogole powiedzial:szok:

ja mialam zrobic sobie na drogie od Moni ajerkoniaczek ale nie zrobiłam i zaluje :-(:-(
teraz nie szybko sie jego napije...

jak czytam o waszych spotkaniach to tak milo, ja tu mam gora 2 kolezanki ... i MartaF mnie odwiedzi czasem ....

kurde nie mam kiedy was pokomentowac ale czytam:cool:

kamcia chcialabym, ale auto jezdzace bedzie dopiero wieczorem, M zanim wroci ze sklepu z czescia, zanim zostanie ona wlozona, a troche jest bawienia sie, to caly dzien minie. Ale w przyszlym tygodniu jestem chetna na jakies spotkanko z dzieciaczkami. Do mnie tez zapraszam!!!!!

Dzieki za komplementy odnosnie torta, napisze jutro co i jak sie robi :-)

reklama
Witam dziewczynki!Ale u was w Galwey to się dzieje:szok: ...likierki,spotkanka sobie urządzacie, już nie wspomnę o tej kamasutrze:szok::szok::szok:hehe Czytać nie nadąrzam, bo ostatnio tylko na to mam czas:-(Mały daje mi nadal nocami w kość,a i jeszcze od wczoraj coś mi jeśc nie chce,chyba mu trzeci ząb idzie:baffled: Az miło się czyta jak sie na spotkana umawiacie:tak:Chyba do Galway się przeprowadze:-):-D:-D heheee.A z tą wodą to nie złą macie masakre:confused::szok::szok:Zastanawiam się jak wy na to wszystko czas znajdujecie,ja mam dzisiaj S w domu i wraz napisać nic nie zdązyłam:no:
Rozmawiałam wieczorkiem z naszą Karoliną,niestety wyników jeszcze nie było a bidulka nadal marnie się czuje i pod kroplówke cały czas ją podłańczają:-(:-(:-(:-(:-(

larcia ale śwetny miałaś pomysł,ja też lubię w tortach eksperymentować,ale na cos takiego to jeszcze nie wpadłam:-D:-D:-D
moniadan hihi wazne, ze tez o alkoholu mowie, a czy to adwokat czy likier hihi :-p

a to fotka torta, ktory zrobilam na wczorajsze urodziny meza

Ewa72
i ja również witam serdecznie!!!:-)
Witajcie dziewczyny.Na tym portalu jestem zarejestrowana juz jakis czas,ale czesciej Was podczytuje jak sama cos pisze.Jezeli juz to na Mamy z Dublina.Ale tam jakos strasznie cicho...Czasami czytajac rozne wypowiedzi mam wrazenie,ze wszystkie jestescie takie mlode,tylko ja taka stara mama.Mam syna ktory ma juz 18lat,a teraz we wrzesniu urodzilam drugiego.Macius ma 3mc i troche.Jakie to zycie przynosi nam niespodzianki,nawet sami nie wiemy kiedy...Mieszkam w Dublinie,ale daleko od centrum i nie bardzo mam kontakt z innymi mamami.Zasypalo nas sniegiem,wiec i na spacerki ciezko wychodzic.Moze na tym forum znajde jakas bratnia dusze?Co czasami mozna bedzie ponazekac i wygadac sie,a nie ciagle do poduszki.pozdrawiam:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry