reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi- jak bysmy sie spotkaly na likier w dzien to ja przyjde bez Ala- bo A z nim zostanie. Ale wieczorem nie moge go zabrac bo on bedzie spal o tej godzinie, a ja wtedy nie moge go zostawic bo jak sie obudzi to bedzie masakra jesli Mamusi nie bedzie:-) Ala na noc poprzykrywalam tez kocykami i byl cieplutki:-) Ma tez taka misiowa pizamke takze dal rade. U nas w domu nie jest tak zimno i bylam w szoku bo mimo tego, ze nie grzalo sie cala noc to bylo nienajgorzej:-)

reklama
Witams ię dziewczynki z rana z zapchanym nosem ...drapiącym gardłem...i strzykającym kręgosłupem:no::no::no: masakra a jeszcze tak piździ na dworze:-(:-( ja lubię mróz ogólnie to piknie jest na dworze tak biało ...ale nie jak jestem chora:confused2: oby tylko mały mi sie nie rozłożył :eek: póki co się trzyma ..tfu tfu odpukać;-) czekam aż m wróci z pracy i ładuje się do wyrka:tak::tak::tak:
Ja jak usłyszałam wczoraj że ma być aż tyle na minusie u nas kazałam mojemu aby przyniósł Wiktora do nas do wyrka jak będzie szedł spać bo on się zawsze kładzie koło 2 w nocy a młody i tak robi w nocy wędrówkę ludów do naszej sypialni więc bez różnicy o której wyląduje czy o 2 czy o 5 ważne że nie zdążył zmarznąć bo się nie rozkopał :-)

misia hehe nie, nie odlew. Niestety takich bujnych nie posiadam :-( Dlatego chociaz niech moj maz sobie na torcie popatrzy hehehe

Dzieki jeszcze raz,milo mi, nie wiedzialam, ze tort bedzie mial az takie pozytywne komentarze :-) Robi sie go prosto, nic skomplikowanego, jak Amanda bedzie miala drzemke, to napisze wtedy.

Ja juz od rana w kominku pale, M pojechal, wroci dopiero wieczorem, Amanda ma zapchany nos i chyba gardelko ja boli, dlatego dalam jej nurofenik. Teraz ide sie wykapac i pora troche posprzatac chatke. Milego dnia!

Witam się błyskawicznie
Larcia-tort super 1-sza klasa
Ewelcia-pewnie,że zapraszam-wpadaj kiedy tylko masz ochotkę
Anioneczko-jak dzisiaj chłopcy?
Misia-a miał być dziś dzień przcujący...
Pauletta-nie robisz się pociągająca,bo takowa już chyba jesteś-a brzusio zapewne uroku Ci dodaje:tak:...Robisz się smarcząca;-):-D,ale oby nie
Tichonek-nic się na zapas nie martw.A jak tam śniadaniówa-nabyta?
Kamcia-ależ z Ciebie laseczka
Uciekam,bo lecimy(nie na sabat)na zakupki.Miłego dnia Dziewczynki...
I nie rozpisujcie się jak szalone,żebym miała szansę nadrobić;-):-)

Witam sie i ja z rana:)
Jak teraz mam wolne to śpie do póżno odsypiam te wstawanie o 5.30 do pracy. Pięknie biało na dworze:)
Musze sie cappucino napic i obudzic:) Jakis prysznic i dalej bede myslec:)

ojej!!! madbebe, tydzien bez wody!? to mnie pocieszyłaś! Ja miałam nadzieje że to takie może dwu- trzy-dniowe! Ja tego nie zniose!
:-)w miescie nie powinno byc az tak zle;-)spokojna glowa.Jak tylko odmarznie to zostaw odkrecona:tak:

Misia jak tam noc????
Ania namiętnie wkłada palce i rączki do buzi, ślini się przy tym strasznie. Czasem aż takie siorbanie słychać:-D:-D:-D
Wikta to samo:-DCzasem az jej sie cofa tak gleboko pcha paluchy:-DDo tego robi babelki ze sliny:-)

lubiczanka:dry::sorry2:wiesz o co chodzi:tak:na spacerek trzeba iść:tak:;-)

sofik mój mały jak ojciec wiecznie głodny:dry:a chatka dopiero sie maluje,w poniedziałek dojadą wykładziny i sprzęt AGD:-)a dzisiaj jedziemy po panele i wybrac meble zeby we wtorek juz na gotowe przywieźli:tak:

ewelcia kurcze nie doczytałam ze Szym chodzi:-)BRAWO!!!mam nadzieje ze mój tez szybko pójdzie:-)
didi widziałam wczoraj w sklepie SMA EXTRA HUNGRY BABIES mam nadzieje ze sie mały w końcu najje

misia mój tez o 1 w nocy sie rozgadał ale przytuliłam go do siebie i zasnął smacznie:tak:

a moje dziecię wstało o 9.40!!chociaż raz i mamusia ogarnęła chatke:-)

reklama
Mój małżonek nadal śpi jak zabity:baffled:A zakupy się same nie zrobią:dry:Właśnie ,jeszcze ten lunchbox muszę dziś kupić,lubiczanko,a poza tym dziecko do fryzjera zawieźć,bo go takiego kudłatego przecież do przedszkola nie puszczę:sorry2:
Ewelcia,no,kurczę pięknie Szymek zasuwa:tak:,brawo!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry