reklama

Mamy z Irlandii!!

sofik mój mały jak ojciec wiecznie głodny:dry:a chatka dopiero sie maluje,w poniedziałek dojadą wykładziny i sprzęt AGD:-)a dzisiaj jedziemy po panele i wybrac meble zeby we wtorek juz na gotowe przywieźli:tak:

a moje dziecię wstało o 9.40!!chociaż raz i mamusia ogarnęła chatke:-)
dobre z tym ojcem i jego glodem-usmialam sie normalnie:-)Widzisz-Szymus nie taki zly jak sie wydaje tylko sie mieczyl biedulek:tak:zaserwujesz mu wypasione mleczko i bedie jak aniolek-naje sie i bedzie chrapal:tak:
Fajnie tak sobie mebelki wybierac i domek urzadzac-to cos dla mnie:-DZeby mi ktos tylko jeszcze bagaznik pieniedzy przywiozl;-):-)
Robie przerwy w pakowaniu,jak dziecko glodne to je pach-na poduche i do komputra:-D

Witam!
JA tak na szybciora....
wrzucam Wam filmik jak Szymon chodzi.....:-D:-D:-D
Wrzuta.pl - P1080272
ekstra wyglada skrzacik maly:-)gratuluje raz jeszcze:-)
A moje dzieciatko wczoraj 3miesiace skonczylo...jak ten czas leci
dzizas ile tych gratow!:szok::szok:juz mi sie nie chce tego pakowac:no:moj a. to taki chomik ze masakra!Kilka godzin pakuje swoje graty/narzedzia/kable/srubki-zawsze znosi do domu wszystko co za darmo:wściekła/y::-)Mamy 3 odkurzacze-zadnego nie kupilam i pelno rzeczy ktore "na pewno kiedys sie przydadza":szok::-DOjjj latwo nie bedzie.Ze juz nie wspmne o 3ch akwariach z zawartoscia:szok::szok: (180l; 90l; 60l)

Ostatnia edycja:
reklama
Martuska gdzies między 13 a 14 jak mi wlosy troche wyschna i L wstanie bo ostatnio w nocy jechal do Dublina i wogóle nie spal wiec dam mu odespac teraz:)
Danka tez ma cos do zrobienia w domu wiec jakos tak zadzwonie wczesniej ale dzieci nie bierzemy twój jest w domu zostanie z Julka?:)
Lęcą powtórki Na wspólnej wiec nadrabiam hihi
buzka
To super to ja chetnie:happy2:Moj E jest w domu wiec niema problemu.

Kurcze ale chwaliscie sie tymi termomixami..Ile kosztuje to cacko?Bo tam chyba wiele rzeczy mozna robic nie??
A ta machina bagatela tylko nie całe 4000zł :szok:;-) jak moi rodzice kupowali jakieś 14 lat temu to kosztował 3500 przez te lata cena się za bardzo nie zmienila tylko design inny :-) a co do funkcjonalności urządzenia to nie zastąpiony jest :tak: zrobisz tam m.in. cukier puder , bułkę tartą, ubijesz śmietanę, wyrobisz ciasto drożdżowe i nie tylko, ugotujesz zupę, zrobisz pyszną kawę no i oczywiście utrzesz likier:-D:-D:-D

madbebe najlepsze jest to ze mi dali całą kase(no 320euro tylko musiałam wydać)i dodatkowo w czekach na zasłonki 600euro:-)ja mam tylko wybrac co chce:tak::-D

Misia jak tam noc????
Ania namiętnie wkłada palce i rączki do buzi, ślini się przy tym strasznie. Czasem aż takie siorbanie słychać:-D:-D:-D
moze to na zeby t6ak?

madbebe najlepsze jest to ze mi dali całą kase(no 320euro tylko musiałam wydać)i dodatkowo w czekach na zasłonki 600euro:-)ja mam tylko wybrac co chce:tak::-D
ale masz szczescie....super ze umiesz zawalczyc....
Nowy Rok sie zaczal i u Ciebie lepiej....oby juz caly byl taki dobry i nastepne rowniez.....bo 2009 to nie byl dla ciebie za super - prawda?

Moj Szym spi tylko w pajacu i przykrywam go cienka koldra i wsio....tylko ze on spi kolo grzejnika elektrycznego....w domu mamy ogrzewanie olejowe ale cos sie grzejnik zepsul u nas w pokoju i slabo grzeje wiec mamy taki maly elektryczny....chodzi cala noc...na jedynce i nie na caly opor tylko na polowie....
Szym budzi si e raz nad ranem.....

Lece przebrac malego i lecimy na ploty do kolezanki.....m ma nas zawiesc....

Ciekawe jak Tam Jola?

reklama
Ewelcia- jestem pod wrazeniem Szymcia! Zuch chlopak! Tak maszeruje pieknie! Szybko zaczal chodzic nie? Mam dwie kumpele z rocznymi dzieciakami i jeszcze nie chodza, a tu Szym zasuwa slicznie!:-)

Ali marudny jest od rana tak, ze szlag mnie trafia. Nie wyspal sie w nocy i teraz juz 3 drzemke uskutecznia, ale wszystkie krotkie i mam wrazenie, ze za kazdym razem jest coraz bardziej rozdrazniony!:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry