justysia21
Elfikowa mama :D
Larcia torcik rewelacja 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ładnie
-w Cashel lekcje kamasutry
-w galway grupowe pędzenie"bimbru",propozycja popalania też "padła";-)
Z czym Dublin się wychyli?(i inne miejscowości)
Jakiś konkurs trzeba zorganizować

Ja bym nie dawala kleiku ryzowego on bardziej zatwardza....a przeciez Szym ma zatwarzdenie....jesli juz to kleik ale kukurydziany on dziala w druga strone:-)no nie tyle rzeście natrzepały ze pół godziny czytałam a potem małego musiałam kąpac,kurcze znowu sie obudził
lubiczanka studiwałas kamasutreno no nie wiedziałam,J to ma z tobą dobrze
masz w domu wode bo przychodzą z Cashel do mnie sie kąpac
anineczka pakuj dzieci i przyjezdzaj
moje niedobre dziecie darło sie całą droge do Cork i spowrotempotem zjadł 120ml o 17.00 i następne 120 o 18.00 i to jeszcze ciągał na sucho
kupiłam mu kleik ryżowy i dodam łyzeczke do mleka(jest od 4 miesiąca)myslicie ze mu nie zaszkodzi??
Didi to mleko jest antyrefluksowe....tworzy zel w brzuszku dziecka zeby mleko nie wydostawalo sie na zewnatrz....moj Szym takie pil:-);-)
no to moze poniedzialek po 18 ..ja juz dzisiaj Piotra powiadomie ze zostaje z dziecmi ..haha a mamunia wychodzi
kurcze pilnuj go aby brzuszek go nie bolal..bo ryza ma wlasciwosci zapychajace ..a za tym idzie zatwardzenie..
ale jest takie mleko odrazu z dodatkiem kleiku w puszcze ono jest .Enfamil
![]()
zjadlam kolbe kukurydzy gotowanej z maselkiem i jestem pelna ...jeny jak mi dooobrze
Matko jedyna,panienki
Kto chodzi na panienki?
Madbebe to tak jak my,w gorącej wodzie kąpani,ale nie dziwię Ci się.Pewnie w tej gorącej wodzie chcesz posiedziec
No ale fakt,dziewczyny bimber pędzą na całego
Fajne macie te Sabaty czarownic ;-)
.Niedawno Pauletta latała z pustą flaszką do Frog....albo na odwrót![]()

na zlot czarownic to i ja sie moge zalapac
....pusta flaszka tez sie znajdzie
Super zdjecie-strasznie fotogeniczna jestes;-)Zapomniałam dodac zdjęcia z tej sesji sylwestrowej hihiih
Tort swliczny....koniecznie podziel sie przepisem i wykonaniem

;-). M też śpi to ja pomykam na kompa. Współczuję dziewczynom bez wody
.
a kaszki można dosypać
a jak nie to gdzie moge dostać tą kukurydzianą?bo wczoraj po godzinie znowu 70ml wypił

Pierwsza pobudka o 23.20. Cyc i uspienie- razem 20 min. Spanie 2 godziny, pobudka. Kolejne 20 min na cyc i uspienie. Pobudka po 2.5 godzinie i........bite 2 godziny na ponowne uspienie!!!!

Ja myslalam, ze go zabije! Godzina 4.30 a ten juz zadowolony, usmiechniety i bawic mu sie chce! Gdy w koncu zasnal po 6....to obudzil sie o 7 i juz bylo koniec spania...
Nie byloby tak zle, gdyby nie te cholerne 2 godziny aktywnosci po 4 rano....ale on wlasnie zawsze tak ma. Nie mam pojecia co zrobic, zeby spal normalnie. Niech sie juz budzi czesciej ale szybko zasypia a nie mi funduje 2 godzinne zabawy....a za oknem czarno jak w d...!!
bardzo ładnie jak zasnie o 19-20 to budzi sie wlasnie 1-2 w nocy(butla) i spi do 7-9 rano.
Moj M wczoraj złapał gume i normalnie nie dalo sie kola odkrecic ....

, ale widze ze wprowadzimy ta metodę na stale. 
A ja na Ballybane mieszkam, na starym osiedlu! To jest straszne! Ciągle przywozimy po 20 litrów od znajomych, albo od sąsiadki bo jednej nie zamarzło bo ciągle miała lekko odkręconą wode w kranie, przez ostatni miesiąc![]()

Jezu jaka masakra- zamarzajaca woda!! Zeby tylko i nam sie to nie przytrafilo bo se chyba w leb strzele!!!No i ta pizgawica zapowiadana, a nam nie dziala timer w piecu i to znaczy, ze nie mozemy uruchomic w nocy ogrzewania na troche nawet...czyli w nocy nas troche wyziebi. Mam nadzieje, ze mi Al nie zamarznie pod ta swoja cienka kolderka...
...bo dzis chce sprobowac nie brac go do lozka naszego tylko z nim troche powalczyc...zobaczymy jak mi pojdzie!
Monia- no tak...swietnie....to sie ucieszylam na sabacik a tu klops. Wam pasuje wieczorem, a dla mnie to wykluczone. Ja mama karmiaca i moj cyc musi byc obecny wieczorami i nocami...Nigdy nie wiem kiedy Al sie obudzi i dlatego nie moge wyjsc z domu, tymbardziej teraz kiedy tak zle sypia i budzi sie kilka razy.... No coz. Zdaje sobie sprawe, ze Was jest wiecej wiec pozostaje mi sie wypisac...znowu...:-( Najwyzej wpadne sama do Ciebie ktoregos dnia w dzien jesli nie masz nic przeciwko...
zapraszamy zapraszamy do GalwayAz miło się czyta jak sie na spotkana umawiacieChyba do Galway się przeprowadze:-)
![]()
:-)

Didi to mleko jest antyrefluksowe....tworzy zel w brzuszku dziecka zeby mleko nie wydostawalo sie na zewnatrz....moj Szym takie pil:-);-)
na zlot czarownic to i ja sie moge zalapac
....pusta flaszka tez sie znajdzie
![]()
Pięknie tak świat wygląda
,ale,mówią:trzeba wcześnie jechać ,żeby tych kolejek uniknąć.Mówi,więc,ze on jedzie z nimi dziś rano o 5-tej
.A jedź se,myślę i tak nie dasz sobie nic powiedzieć
Wstał,biedak o 4:30,przyjechali po niego i pojechali do Trim.Pospałam sobie w cieplutkim łóżeczku,całe dla mnie:-).Małż wrócił o 7:30
....z pustymi rękami
Sklep zamknięty na cztery spusty
Pewnie przez tę pogodę
Zmarznięty,niewyspany,zły
A ja się uśmiałam z niego,że hej!Teraz śpi,biedaczysko
Tam jest zamek,w którym kręcono "Braveheart",ponoć Mel Gibson sam wybrał ten zamek,na miejsce zdjęć do filmu